Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan bírjam ezt ki anélkül, hogy állandóan sírnék? 21/L
Figyelt kérdés
nagyon érzékeny vagyok és kapcsolatfüggő. Járok is emiatt pszichológushoz.
Sose voltunk még hosszabb időre távol egymástól a párommal, eddig 5 nap volt a maximum de én akkor is kikészültem. Most viszont ki kell mennem 10 napra külföldre a munkám miatt ( ő nem jöhet mert itthon dolgozik) és már napok óta rémálmaim vannak hogy milyen rossz lesz nélküle, történik valami baj amig nem vagyok itthon stb...
2017. aug. 8. 09:42
11/12 anonim válasza:
Nekem tudod, mi segített? Elvittem a barátom parfümillatú pulcsiját és azzal aludtam. Egy évig nagyon ritkán tudtunk találkozni, mert másik városba kerültem el, de kibírtuk és azóta is együtt :)
12/12 anonim válasza:
Nagy ügy, majd ha dolgozni fogsz, nem fogsz annyit gondolni rá, hogy ő itthon van.
Addig meg ne agyalj, élvezd ki az időt, és bakter ez csak 10! szaros nap, SEMMI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!