Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandóan szédülök, a tesitaná...

Állandóan szédülök, a tesitanár viszont tuti nem hiszi el. Mit csináljak? 17L

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször szédülök. Van, hogy kutyasétáltatás közben le kell ülnöm, mert úgy érzem elájulok. Tesin is elkezdek szédülni, van hogy ki kell állnom, mert tartani is nehéz magam. Viszont inkább próbálok csendben szenvedni, mert a tesitanár nem nagyon szívlel engem, kibeszél mindenkit, és biztos, hogy azt hiszi kamuzok. Sokszor ott is úgy vagyok, hogy elájulok, nem kapok levegőt. Vérszegény, vashiányos vagyok, de anyum szerint kiskorom óta az vagyok, nem kell komolyan venni, szóval nem kezeljük. Lelki okai nem tudom, lehetnek-e , de az elmúlt pár hónapban eléggé padlón vagyok, már eljutottam az önbántalmazáshoz.
2013. szept. 12. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a tesi tanár nem orvos, honnan tudna, hogy nem e szimulalsz. Menj orvoshoz, kérj tőle felmentést.
2013. szept. 12. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Már bocs,de ismét egy "tudós" anyuka! Ha vashiányos vérszegénységed van kezelni kell,mert többek között pont azokat a panaszokat is okozhatják,ami neked van.

Az nem kifogás,h gyerekkorod óta ilyen. Ez romlani szokott,amikor menstruál valaki,mert a havi vérzés miatt még vérszegényebb lesz az ember. Úgyhogy,jó lenne orvoshoz menni,csináltatni egy vérképet és vasat, és ha kell gyógyszert szedni.

2013. szept. 12. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz, egy csomó bajod lehet még, ha nem kezditek el sürgősen kezelni. Ami meg az önbántalmazást illeti, egy pszichológus segítségére is szükséged lenne.

Nincs egy jó barátod? Valaki, akiben megbízol, hogy ne egyedül kelljen végigküzdened a napokat?

2013. szept. 12. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Vashiány és vérszegénység állhat a szédülés, és a fáradékonyság hátterében. Velem is ez volt,világ életemben vashiányos és vérszegény is voltam, igaz én nem szedtem gyógyszert inkább olyan dolgokat ettem aminek sok volt a vastartalma. Tegnap voltam vérvételen és nincs vashiányom! :) igaz csak 0.2- vel magasabb mint a minimum. De ez már haladás! Szédülés, fáradékonyság megszűnt! :) Meg én úgy éreztem ha hirtelen felállok vagy felkelek akkor szédülök a legjobban, akkor mindig be kellett csuknom a szemem pár másodpercre. De mondom most már szó sincs ilyenről!
2013. szept. 12. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!