Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni az első csókra?
Figyelt kérdés
Ha fontos lenne, hogy szeressem is.
19/l
2010. máj. 24. 23:12
1/9 anonim válasza:
Semeddig nem érdemes várni. Ha késztetést érzel rá, hogy megcsókolj valakit, akkor tedd meg. Ne várj.
20F
4/9 anonim válasza:
szerintem ha neked fontos,hogy szeresd is,akkor várd meg...mert úgy nem éri meg,hogyha összeszedsz valakit,csak azért,hogy megcsókoljon...és ne figyelj másra,hogy ki mit mondd. Ez az én privát véleményem...
5/9 anonim válasza:
ne járj olyannal, akit nem szeretsz ...
6/9 anonim válasza:
ha nem szereted akit csókolsz, úgysem lesz jó, az meg nemhiányzik senkinek hogy amikor majd szeretni fog és szereted majd ne merj csókolózni mert az első élményed negativ volt!
20/f
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2010. máj. 24. 23:45
8/9 anonim válasza:
Azért azt is hozzátenném, hogy az első csók nem túl nagy szám. Sztem ha egyszer kipróbálod, rájössz, h "jéé, ez csak ennyi" és akkor már merni fogsz bátran csókolózni, ill amúgy is érdemes több fiúval kipróbálni, hogy megtanuld, hogyan kell csinálni... Na jó, nem akarlak bíztatni a k_rvaságra, de 1-1 smaccantás nem a világ :D
9/9 A kérdező kommentje:
igen, nem a világ, de nekem kellene egy kis ösztönző folyadék, azt meg nem bírom :).
2010. máj. 25. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!