Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevés a házias nő manapság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés a házias nő manapság, mi a tapasztalatotok kedves férfiak ezen a téren?

Figyelt kérdés
Aki normálisan tud főzni,takarítani.
2017. aug. 18. 17:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
38%
Huszonéves korosztályban kevés, 30 felett már több a házias nő. 😊
2017. aug. 18. 18:30
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
Bátorítanám a nőket, hogy ne végezzeneke el minden házimunkát, főzzenek hatfálét és szolgálják ki a családjukat, mert az ilyen anyákat is megcsalják, a hátuk mögött baleknak tartják és mire minden gyerek kirepül ott marad egy megkeseredett háztartási alkalmazott lepukkant külsővel, sk esetben egyedül, az elvált apuka meg éli világát.
2017. aug. 18. 18:33
 23/27 anonim ***** válasza:
77%

Én már ebben az életben tuti nem tanulok meg főzni. Gyerekem nem lesz - csak mert sokan ezzel jönnek. Egyszerűen unalmas, nem köt le és sokkal olcsóbb több napra megrendelnem, mint vmi szart összekotyvasztani és arra pazarolni a pénzt.

Takarítani szeretek, nekem az meditatív. Főleg a "vizes takarítást" szeretem, konyha, fürdő, wc. Kis mütyüröket sorba rakni, az nem megy, ahhoz érzékem sincs.

2017. aug. 18. 18:39
 24/27 anonim ***** válasza:
77%
Sokan biztos úgy vannak vele,hogy értenek a hàztartàshoz,de ki a fenének van kedve még munka utàn hàztartàssal vesződni?!én nem szeretek koszban élni,de nem vagyok rendmàniàs sem.Nő akarok lenni elsősorban és nem egy lestrapàlt csataló.
2017. aug. 18. 18:54
 25/27 anonim ***** válasza:
80%

"Amúgy meg ha nem érdemli meg a párja hogy mosson/főzzön rá akkor minek van vele?"

Kérdezhetjuk úgyis, hogy ha a nő nem érdemli meg, hogy a férfi mosson, főzzön rá, akkor minek van vele. Szerencsére egyre kevesebb nő vállalja be napi 8-10 óra munka után egyedül a háztartást.

2017. aug. 18. 18:57
 26/27 anonim ***** válasza:
50%
Hála az égnek. Rémes volt, hogy anyám állandóan mosott, főzött takarított a 8-10 óra munka után, így magára a gyerekeire és nyilván a férjére is sokkal kevesebb ideje volt. én örülök ennek, jó látni, hogy anyám is a berögzödések ellenére már nem házirabszolga, szakít időt magára is. A mostani nőknek meg már eszükbe se jut belemenni olyan kapcsolatba, ahol nekik "háziasnak" kell lenniük.
2017. aug. 18. 19:24
 27/27 anonim ***** válasza:
62%

szerintem elég szarul vannak feltéve ezek a kérdések.

manapság is ugyanannyian takarítanak maguk után, mint régen. főzni is tudnak.

inkább az a kérdés, hogy miért ilyen kevés az olyan nő, aki minimum 8 óra munka után még az otthoni teendőket is megcsinálja egymaga?

a válasz pedig az, hogy nem rabszolga, ő is fáradt, nem akarja egyedül vezetni a háztartást, ő is szeretne pihenni, foglalkozni magával.

nyilván vannak életképtelenek, de az férfiben nőben egyaránt jelen van. ne aggódj, a többségnek nem nagy cucc normálisan főzni vagy takarítani, elvégre nem valami bonyolult.

2017. aug. 18. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!