Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a házias nő manapság, mi a tapasztalatotok kedves férfiak ezen a téren?
Én már ebben az életben tuti nem tanulok meg főzni. Gyerekem nem lesz - csak mert sokan ezzel jönnek. Egyszerűen unalmas, nem köt le és sokkal olcsóbb több napra megrendelnem, mint vmi szart összekotyvasztani és arra pazarolni a pénzt.
Takarítani szeretek, nekem az meditatív. Főleg a "vizes takarítást" szeretem, konyha, fürdő, wc. Kis mütyüröket sorba rakni, az nem megy, ahhoz érzékem sincs.
"Amúgy meg ha nem érdemli meg a párja hogy mosson/főzzön rá akkor minek van vele?"
Kérdezhetjuk úgyis, hogy ha a nő nem érdemli meg, hogy a férfi mosson, főzzön rá, akkor minek van vele. Szerencsére egyre kevesebb nő vállalja be napi 8-10 óra munka után egyedül a háztartást.
szerintem elég szarul vannak feltéve ezek a kérdések.
manapság is ugyanannyian takarítanak maguk után, mint régen. főzni is tudnak.
inkább az a kérdés, hogy miért ilyen kevés az olyan nő, aki minimum 8 óra munka után még az otthoni teendőket is megcsinálja egymaga?
a válasz pedig az, hogy nem rabszolga, ő is fáradt, nem akarja egyedül vezetni a háztartást, ő is szeretne pihenni, foglalkozni magával.
nyilván vannak életképtelenek, de az férfiben nőben egyaránt jelen van. ne aggódj, a többségnek nem nagy cucc normálisan főzni vagy takarítani, elvégre nem valami bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!