Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a házias nő manapság, mi a tapasztalatotok kedves férfiak ezen a téren?
Figyelt kérdés
Aki normálisan tud főzni,takarítani.2017. aug. 18. 17:42
1/27 anonim válasza:
Es a hazias ferfi? Te tudsz normalisan fozni, takaritani? :)))
2/27 A kérdező kommentje:
Én tudok nőként,igen :)
2017. aug. 18. 17:45
3/27 anonim válasza:
Én nem panaszkodhatom, nekem szerencsém van a párommal.
4/27 anonim válasza:
Tényleg nagyon kevés de mivel a férfi is megtud mindent csinálni ezért a kérdés inkább az, hogy minek akkor az nő -leszámitva az egyéjszakát-?
5/27 anonim válasza:
En nem tudom normalisan egyiket se, illetve fozni tudok, csak utalok, a parom viszont szakacs. Takaritani meg kozosen szoktunk, ennyi.
6/27 anonim válasza:
Ez ilyen önajnározó kérdés nőként vagy mi a szösz?
7/27 anonim válasza:
Kevés férfi van, aki ezt meg tudja fizetni sajnos.
8/27 Lazy Lover válasza:
ezek? 1 vajas kenyeret nem tudnak meg kenni....
9/27 anonim válasza:
Mit értesz azalatt, hogy házias, aki kiszolgál téged, miközben te meg vakarod ahol viszket ? xd Süt, főz, mos, vasal, takarít, bevásárol, ellátja a gyerekeket, az idős beteg anyukát, apukát, de dolgozni is elmegy, te meg csak haza mész, eszel, iszol, nézed a tv-t, kufircolsz, aztán döglesz.
Az ilyet is ki kell ám érdemelni és nagyon sok olyan férfi van aki azt érdemli amit kap, a háziatlan, rusnya asszonyt.
10/27 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem egy kérdőjelet,így másképp hangzik : Kevés a házias nő manapság,vagy sem,hogy látjátok ?
2017. aug. 18. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!