Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a házias nő manapság, mi a tapasztalatotok kedves férfiak ezen a téren?
"Az ilyet is ki kell ám érdemelni"
Már mire fel? Nekem nőként nem jár, hogy etessenek, csak én almozzak mást?
# 11/13 Időpont ma 17:53
Nem. Kiérdemelni pl azzal lehet, ha látja az ember, hogy lehet együttműködni a másik féllel. Adok, kapok és nem csak elvárok.
Ha én főzök, akkor a másik vásároljon be pl., tömje meg a hűtőt, a spájzot, vagy mosogasson el, vagy takarítson ki, de a legjobb ha mindent együtt, közössen csinálunk.
Én mindig együtt látok vásárolni embereket. Sőt családokat. Sokkal könnyebb, és hamarabb is megvan, mintha az egyik megszakad vele. De kinek mi.
Itt soha nincs arról szó, hogy merre találhatnék olyan pasit, aki csak 4 órában dolgozik, én majd eltartom, csak legyen mindig vacsi az asztalon és legyen rend.
Szerintem is így van
Sok nőnek lényeg a küllem. Kevés olyan 18 éves lány van manapság aki tud egyáltalán mosni vagy bármi mivel a szülő elvégzi helyette.
Sokszor látok nőket műkörmökkel, kikenve kifestve... ezekről nem tudom elképzelni ahogy gyúrja és dagasztja a tésztát, vagy épp szeleteli a csirkemellet.
Az meg hogy ,,kondi". A nőknél általában vagy az van hogy nem mozog semmit, vagy ez az élete. Persze van köztes is de az olyan 10-15% lehet.
Amúgy meg ha nem érdemli meg a párja hogy mosson/főzzön rá akkor minek van vele?
Az meg nem nagy törődés a külsőddel hogy magadra kensz alapozót, meg púdert és a többi. Ezzel inkább a hibáid rejted el, és ezt is a nők egymásnak találták ki nem a férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!