Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy már nincsenek érzéseim?
még friss a seb és túl nagy, idővel jobb lesz a helyzet, de addig ne okozz sebet másoknak!
én is hasonló módon vagyok, nagyjából megértem mit érzel, de szerintem nem megoldás az, hogy átversz másokat, szórakozol velük! legyél egyenes, ha már ilyen játékokat játszol, hogy senki ne sérülhessen a hazugságok miatt!
Mit csinalj vele? Szexelj meg egyet de legyenek mar igenyeid hogy elvezd is rendesen. Legyen elvaras hogy varrjon le rendesen. Mond neki mit csinaljon jobban, mit ne csinaljon. S ha mar nem vagy szerelmes az orgazmusod legyen egetrengeto. Mas is csalodott mar nem csak te. A vilag halad tovabb, s majd meglatod merre.
Nem kell bepasiznod, romantikaznod, de legalabb szexelsz. Sok csajnak ez utobbi se megy, mert talal kifogast.
Szerintem nem lesz veled baj, elvezd a kotetlenseget esszel. ;-)
Ne gáz, sőt.
Az az idióta, aki ebben a halott világban még érez valamit.
Én is így érzek.Màr 17 éve szintén csalódàs miatt.Én màr nem hiszek a szerelemben,csak akarok valakit,aki mellett minden téren biztonsàgban érezhetem magam.Jó pasikat szexre meg szintén lehet talàlni.
Mit csinàlj vele?Tartsd meg szexre ha jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!