Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tűnt el a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnt el a srác?

Figyelt kérdés
Ő kezdemenyezett meg minden, beszélgettünk messengeren. Jól alakukt minden, úgy írt és olyanokat mondott ami nagyon arra utalt, hogy vannak szándékai velem kapcsolatban. Erre már a 5.napja fel se lépett facebookra. 24 órából jó ha 1x fellép egy 10 perecre. Úgy köszöntünk el legutóbb egymastól, hogy szeretett volna még irogatni velem, meg minden percbe írt. Szóval nyoma se volt annak, hogy úgy eltűnik. Nem mondta, hogy nyaralni megy, azt tudom, hogy rossz a telója, de így ezekután számíthatok bármire is? Gondoljak inkább a legrosszabbakra? Ti veletel történt már ilyen?
2017. aug. 17. 18:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi 3. Napja***
2017. aug. 17. 18:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Facebookon beszeltetek... Nem tunt el csak nem lepett be a facebookra. Miert nem hivod fel mint a normalis emberek?
2017. aug. 17. 18:23
 3/11 A legrosszabb ***** válasza:
50%
Ne, rám ne gondolj.
2017. aug. 17. 18:24
 4/11 A kérdező kommentje:
nincs meg a telefonszáma, nem is itt lakik a szomszédba. Nem tudom, csak úgy elhívhi. Írtam neki nem rég de nem nézte meg, nem is volt fennt igazán.
2017. aug. 17. 18:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Jézusom, hány évesek vagytok?! Azt figyeled, hogy mikor lép fel, de nem tudsz írni neki? Amúgy, lehet csak kanos volt és talált mást, aki közelebb volt.
2017. aug. 17. 18:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem az a gyerekes, aki ha elkezd ismerkedni és nem érdekli, hogy a másik keresi e vagy sem, vagy h mi lehet vele. De amúgy előbb írtam h kerestem de még nem nézte meg.
2017. aug. 17. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet pl. nyaralni van és kevécs/nincs mobilnete, nincs wifi stb.
2017. aug. 17. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Fuuuuuuuuuuuurcsa ez a srááááác, hááááátrafeléééé brééééke a jááááráááán...

Amúgy lehet nincs nete a viharok miatt.

2017. aug. 17. 19:10
 9/11 anonim ***** válasza:
van mondjuk nője .. vagy ezer más embernek csapja még a szelet .
2017. aug. 17. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:

#8 hol vannak viharok? :O

Nálunk 1 hete még csak bari felhők sincsenek...

2017. aug. 17. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!