Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik e azt a nőt aki elcsábít/elszakít egy férfit egy másik nőtől?
Adott egy férfi aki megtetszik egy nőnek, de van barátnője/felesége. A nő nem is ismeri a másik nőt, nem barátnője/ismerőse. Ha flörtöl a férfivel és a férfi viszonozza akkor mi a gond? Nyilván ha a férfi hűséges típus lenne akkor mással is megtenné aki tetszik neki. Akit lehet vinni, miért ne? Miért helyezném más vadidegen nő boldogságát a sajátomé elé? Akkor is ha csak kalandra kell.
Pont olyan mintha nem mennék el egy állásinterjúra, mert tudnám hogy más helyére keresnek valakit és ki fogják rúgni ha engem felvesznek.
Ejha! Na ilyenfajta khm... nőképződmény sem terem minden bokorban. Vagy várj csak,de! Ribinek hívják ;) Sajnálom a pasit akinek a "menyasszonya" voltál. Biztos "boldog" lehet. Nyugodtan fényezd magad,az látom megy,de azért van pár rossz hírem:
-a szépség múlandó,nem kifizetődő erre alapozni
-lehet,hogy itt sokan nem bántanának,de vannak ám tigris feleségek is
-komoly lelki roncs lehetsz,ha számodra egy kósza numera az elismerés
-mikor már mindenki "megismert" egy idő után te leszel a közkedvelt ingyenes utcasarki
-kissé beteges maga az a tény,hogy neked ez a fajta tevékenység okoz örömet
Hm. Azt hiszem eleget írtam. Persze az egód határtalan (bár érdekel,hogy miféle troll vagy) de azért néha jusson eszedbe.
Te körülbelül annyira vagy szimpatikus, mint a politikusaink. Ők sem nekünk akarnak rosszat, csak maguknak jót.
Persze kell egy lelki érettség és intelligencia ahhoz hogy belásd, nem gondolhatsz csak saját magadra, mert egy pusztító vagy így. Ha egymásba szerettek egy férfivel, akinek rossz a házassága, és te adtad meg az utolsó lökést, az még csak-csak megérthető, de az hogy te direkte nem foglalkozol a másik érzéseivel és akár szexre is lecsapsz az illetőre...persze, értem én, nem te fogadtál örök hűséget, hanem ő, de akkor is...nem érzed, hol rossz ez?
Menyasszony... Hova xarjak?!
Semmit sem jelent. A házasság is csak egy darab papír, és ezt neked kéne a legjobban tudni.
Gondolom, már nem vagytok együtt. :)
Két ilyen aljadék esetén csak az kérdés, ki lép félre (bukik le) először. :)
Nem szidnám. Akit vinni lehet vigyék. Biztos jobb nő nálam, rám un a pasim , másra vagyik, valamit hibáztam.
Mindenkinél van jobb.
Kerdezo,az volt a fo kerdesed miert itelik el az olyan not, mint te. Leirtam az okokat, oda se bagoztal.
Tulajdonkeppen mit szeretnel? Hogy ne iteljenek el? Leirtam, hogy a lehetetlenre ahitozol, mindig el fognak itelni es jogosan. Fogadd el h nem fogadnak el, ne probald meg kiforditani a vilagot a sarkabol, h neked jo legyen. Azt teszel amit akarsz, nincs torvenyi korlatja a vagyaidnak, de ne vitasd el az emberek jogat attol h maskepp gondolkodjanak mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!