Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nagy szerelme egy másik nő (volt? ), lehet így hosszútávú a kapcsolatunk?
Tudod van amikor szakítasz valakivel s baratság olyan, mint ha egy barátság és egy szerelmi kapcsolat gyereket csinált volna, amiben barátság génjei dominánsak. Nos ez volt láby felé is párod részéről. Inger nélkül elgyengül, de már örökké benne lesz mint nagy élmény és erősen befolyásoló tényező, de ez már akkor sem volt szerelem, pontosabban annak csak árnyéka a baráti érzelmek mögött.
Nem kell emiatt aggódj.
Nem tudom, mennyire volt értelme így.
Jogosnak bizony jogos, azt aláírom, csak most felszíni kezelésről beszélünk.
Nem tudom mennyire jó szájízzel leszel a fenti miatt.
Azt sose tudhatod biztosan, hogy tényleg vágódik-e másik után, csak mondjuk a lány miatt nem lehet/lehetett eddig semmi.
Ha lenne erőm, szakítanék, és akkor "ennyire nem fájna neki sem ez a döntés. "..
Másrészt meg mi van, ha már nincs ilyenről szó?
Lenne olyan hülye valaki, hogy "párom elmesélte nekem, hogy négy évig őrülten szerelmes volt egy lányba", akivel azóta is jó viszonyt ápolnak?
Mi értelme? Ha még mindig epekedne utána, szerintem erről mélyen hallgatott volna előtted, nem?
Én legalábbis nem látom logikus lépésnek..
Vagy a másik opció, hogy a párod roppant gyerekes és éretlen.
De ezt neked kell tudnod.
Az nagyon nem megoldás, hogy halgattok, mintha semmi se volna.
Van. Csak most nem tudod mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!