Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ítélik e azt a nőt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik e azt a nőt aki elcsábít/elszakít egy férfit egy másik nőtől?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi aki megtetszik egy nőnek, de van barátnője/felesége. A nő nem is ismeri a másik nőt, nem barátnője/ismerőse. Ha flörtöl a férfivel és a férfi viszonozza akkor mi a gond? Nyilván ha a férfi hűséges típus lenne akkor mással is megtenné aki tetszik neki. Akit lehet vinni, miért ne? Miért helyezném más vadidegen nő boldogságát a sajátomé elé? Akkor is ha csak kalandra kell.

Pont olyan mintha nem mennék el egy állásinterjúra, mert tudnám hogy más helyére keresnek valakit és ki fogják rúgni ha engem felvesznek.

2017. aug. 17. 17:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
20%

Akkor az ÖSSZES kapcsolat rosszul működik.

2017. aug. 17. 18:11
 12/31 anonim ***** válasza:
35%

"A pasi a hibás, ha elhagyja a párját egy csábítóért. "

Amikor a nő hagyja el a csábítóért akkor pedig... a megcsalt férfi a hibás, mert "nem érezte magát nőnek mellette".

2017. aug. 17. 18:12
 13/31 anonim ***** válasza:
90%

Az ilyen nő gonosz, ostoba, önző, faxéhes, és hűtlen.

Aztán csodálkozik a nagy eszével, ha ott áll 30 évesen egyedül, és nem kell senkinek.

Vagy ha teherbe esik, és pont letojja a szeretője, és eszébe se jut érte elhagyni a családját.

Az ilyen elmebeteg versengés mindig arról szól, hogy a másik nőt sikerül kiütni a nyeregből. Azért sem lesz komoly kapcsolat ilyenből soha, mert a pasas addig érdekes, amíg foglalt.

Boldogságról ebben az esetben szó nincs. Itt senki se lesz boldog. A kérdező se. Mint a vásárlási mánia: pillanatnyi boldogság megszerezni valamit/valakit, akire/amire nincs szükség. De ez már a következő pillanatban elillant, mivel a birtoklása nem okoz boldogságot.

Az ilyen rihe is kiöregszik. Ráadásul sokkal gyorsabban, mint egy feleség. Ők azok, akik 30 felett tényleg selejtesek, és kénytelenek egyre lejjebb adni az igényeket.

A kérdező se érti, hogy ezzel mi a baj. Büszke az életvitelére, ettől érzi különbnek magát. Miközben egyszerűen csak egy ostoba lelkibeteg.

Azért nézem le, mert annyi esze sincs, mint fél pár zokninak.

2017. aug. 17. 18:37
 14/31 anonim ***** válasza:
68%
Aki ilyen takonygerincű,annak minek magyarázni?
2017. aug. 17. 18:38
 15/31 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezd meg azoktól a feleségektől, aki kikaparta a szerető szemét, mert nem szállt le a férjéről azért se.
2017. aug. 17. 18:59
 16/31 anonim ***** válasza:
81%
én azért ítélem el, mert olyan, mint egy tolvaj, a másé kell neki. és nem kedvelem azt a mentalitást, hogy gázoljunk át mindenen és mindenkin a saját boldogságunk érdekében. Az erőszakoló is saját boldogságát nézi, amikor erőszakol. A tolvaj is a saját boldogságát, gazdagodását. Törvényt ugyan az ilyen nő/férfi nem szegi meg, de az erkölcsi normákat igen, és ezért nekem ez nem fér bele, elítélem. Félreértés ne essék, a megcsaló felet is.
2017. aug. 17. 19:18
 17/31 anonim ***** válasza:
58%
En mondtam a paromnak, hogyha megcsalna, nem a csajra haragudnek, o semmi rosszat nem tett. Beprobalkozott, hagyta magat... nem a csaj viselkedese esne rosszul, hanem az, hogy megcsalt qzaz ember, akit szeretek/szerettem. Es onnan tudnam, hogy mar nem szeret annyira, vege a kapcsolatunknak. Es ez nem a lany hibaja lenne.
2017. aug. 17. 19:56
 18/31 anonim ***** válasza:
80%

"Megint ott tartunk, hogy másik ember, vadidegen számomra jelentéktelen!!"

Ez egy annyira kegyetlen mondat. Ettol fuggetlenul gondolom jo embernek tartod magad, csakhogy a jo embersegbe nem tartozik bele, hogy masnak szandekosan artunk. Amirol te abrandozol az rejtett eroszak. Valaki az oklet hasznalja, valaki sikkaszt, valaki zsarol, valaki pedig a csaberejet veti be, hogy masok rovasara elonyhoz jusson.

2017. aug. 17. 20:08
 19/31 A kérdező kommentje:
Nem másnak akarok rosszat, hanem magamnak jót. És az hogy másnak ezzel rosszat teszek hidegen hagy (azaz nem leszek kevésbé se boldogabb, de nem is bánt). Nem vagyok se gonosz, ostoba égképp nem, de önző, egoista, egocentrikus igen. Én volt egy barátom, neki is volt kapcsolata amikor megismerkedtünk, végül a menyasszonya lettem. Ennyit erről.
2017. aug. 17. 20:35
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"de önző, egoista, egocentrikus igen. "

Meg legalabb oszinte. Ez dicseretes, nem kell plusz koroket futni. Ezek a tulajdonsagok amiket felsoroltal a legtobb ember szamara taszitoak. Az ok egyszeru: veszelyt jelent rajuk. Nem varhatod el h mindenki maskepp gondolkodjon, mert te kilogsz a sorbol az alternativ erkolcsoddel es neked igy volna kenyelmesebb. Ha logikusan vegiggondolod akkor a toled elteroen gondolkodo emberek (az atlag, vagyis a normalisok) nem birkasagbol vagy infantilizmusbol ilyenek, hanem nagyon is esszeru okuk van ra. Ha ezt megerted akkor nem fogsz kenyszert erezni ra h a nezeteidet szalonkepesse tedd. Probald meg elengedni az erzest h teged megertsenek, mert ez nem elvarhato masoktol. Mintha a nyajat tizedelo farkast kene toleralni...

2017. aug. 17. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!