Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kellene viselkednem vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene viselkednem vele?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam,akivel péntekenként összejárogatunk,jól érezzük magunkat együtt,de nem vagyunk egy pár sajnos. Ő nem akar kapcsolatot,úgy tudja ,hogy én sem,de jól érzi magát velem nagyon,és rengeteget beszélünk telefonon,segítünk egymásnak amiben tudunk. Úgy néz ki,hogy pénteken amikor nem dolgozom elkísérem őt . Egész nap ketten leszünk egy autóban,és szeretnék közeledni hozzá,de nem tudom hogyan kellene,mert nem szereti a nyomulós lányokat. Amikor együtt alszunk akkor hozzámbújik,de másnap reggel mindketten nagyon zavarban szoktunk lenne,de amikor elbúcsúzunk akkor mindig csókkal és öleléssel köszönünk el amit sokszor ő kezdeményez. Hogyan csinálhatnám úgy,hogy ne legyek sok neki,de érezze,hogy szeretem őt?
2017. aug. 16. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz magadnak, nem kínzod tpvább magad. Ő megmondta, hogy nem akar kapcsolatot. De te meg reménykedve, hogy összejön, hagyod magad neki... Annyira tipikus forgatókönyv... Hány évesek vagytok?
2017. aug. 16. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tudom neked javasolni, hogyha egy nyugodt szituációban vagytok (pl. kettesben vagytok), akkor mondd el őszintén mit érzel és beszéljétek meg a dolgot. Semmi játszma, csak amit igaznak érzel. Így nem maradsz ebben a purgatóriumban, hanem tiszta képed lesz miként viszonyultok egymáshoz. Nem mondom, hogy tuti ugyanazt érzi mint te, de legalább nem fog kínozni a "mi lenne ha".

24/F

2017. aug. 17. 07:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg, hogy akkor most ki mit akar, és ha azt látod, hogy tök ellentétesen látjátok a dolgokat, akkor annak nincs értelme, hogy együtt legyetek. Ez így se nem barátság, se nem kapcsolat, ő nem akar elköteleződni, vagy nem tudja, mit akar, de azért smároltok, meg együtt alszotok. Ennek így nem sok veleje van, mondd meg neki, hogy ha folytatni akarja, akkor legyetek egy pár, ha meg nem, akkor maradjatok csak semleges kollégák. Lehet, hogy gátlásos típus, vagy rossz élmények érték, és fél nyitni a nők felé, vagy tapasztalatlan, de mondd meg neki, hogy számodra ezek nem jelentenek akadályt, és ha esetleg félelemből nem akar kapcsolatot, akkor te ezeket tolerálod benne, és segíteni fogsz feloldódni. A többi már rajta múlik.
2017. aug. 17. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!