Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van még mindig ez a férfinak kell a védelmezőnek és a biztonságot nyújtónak lennie féle elavult nézet?
Az emancipáció nem azt jelenti, hogy nem nélküli lesz mindenki mert mindenki ugyan azt kapja, csinálja, stb. EMANCIPÁCIÓ = JOG EGYENLŐSÉG.
Biológiailag be van kódolva, hogy az erősebbet választjuk, nálatok meg be van kódolva hogy olyan nőt aki termékenynek tűnik (ha ez nálad a nagy melleket jelenti akkor azt). Van olyan nő, akinél ez maxon működik és tesztoszteron állatot akar maga mellé, más az erős címszó alatt beéri azzal, ha a befőttes üveg tetejét le tudja csavarni a férfi. Nem kardfogú tigris elől kell megvédeni, de nagyon szexi tud lenni, ha egy utcai konfliktusnál csak én vagyok beszarva és nem ketten sikítunk felváltva. Jó érzés úgy sétálni valaki mellett, hogy tudom, bármi történhet ő ott van és támaszkodhatok rá fizikailag, ( szellemileg is persze). És nem tőlem várja el, hogy megemeljem a nehéz dolgokat, mögém ugorjon ha gáz van, vezessem ha nagy a tömeg és utat kell törni, stb. Ezek férfias dolgok, ezt értjük ma már a védelmezés címszó alatt. Ha meg nincs tököd ezekhez, akkor nem a világ szar, hanem itt az idő tampont venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!