Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van még mindig ez a férfinak kell a védelmezőnek és a biztonságot nyújtónak lennie féle elavult nézet?
" hogy ne kelljen előírt elavult nemiszerepek szerint élni? "
Remélem gerjedsz nem csak a 178 cm modell lányokra gondoltál, hanem ugyanúgy gerjedsz a 178 cm/90 kilós, rövid hajú, smink nélküli, mindig bő farmerben és pólóban (mert úgy kényelmes) flangáló nőkre is.
És azt is remélem, hogy a +15 évvel idősebb nőkre is gerjedsz, csak hogy ne csak a férfiak szokása legyen a fiatalabb pár.
Érdekes módon itt mindig kiderül, hogy a kérdezőnek a "nő" max. 60 kilós és max. 25 éves, és természetesen egy kifejezett szépség.
Valahogy nem érezném magam nőnek a párkapcsolatomban, ha nem számíthatnék életem párjára, mint férfire.
Minek tekintsem őt, ha nem az erősebbik nem képviselőjére, aki képes biztonságot nyújtani nekem, és a leendő gyerekeinek?
Gyakorlatilag akkor ő mire is képes vagy hajlandó, ha az ő szerepét is én vállalom el?
Elmondom én miért nem járnék tőlem alacsonyabb, vagy akár kevesebbet kereső, vagy még nálam is vékonyabb testalkatú fiúval. Egyszerű egyébként, nem magam miatt, mert engem egyébként nem érdekel, hanem a srác miatt. Jártam ilyennel és folyamatosan ideges volt ezek miatt és ezt hangoztatta is. Ha merészeltem mondjuk magassarkút venni, akkor mindjárt le voltam ugatva, hogy ne hozzam már szégyenbe. Az is zavarta, hogy kevesebbet keresett nálam és volt, hogy hónap végén már tőlem kért. És nekem ez nem hiányzik, hogy ilyen frusztrált állapotban éljem az életem. Nekem az kell, hogy a pasim magabiztos és önbizalommal teli legyen.
És igen, kell hogy egy férfi biztonság érzetet nyújtson a nőnek. Miért? Mert nem sok annál kiszolgáltatottabb helyzet van, mint mikor valaki terhes. Hogy valaki ezt teljes lelki nyugalommal bevállalja, ahhoz kell tudni, hogy ott van valaki aki minden helyzetben támogat.
Magyarországon 100ból 99 nő hülyeségnek tartja a feminizmust, és annak minden vívmányát, szóval ezen aaannyira nem kell csodálkozni.
De kérdező a te igazi gondod az alacsonyság-magasság kérdés, igaz?
Szerintem nincsenek előírt nemi szerepek, de lányként nem megyek kocsit szerelni, míg a párom kötényben porszívózik és vacsorát főz.
Az egyenjogúsággal annyi változott, hogy kevésbé nézik rossz szemmel, ha felcserélődött egy-két szerep.
A férfiak és nők is ösztön után mennek, így az előbbiek olyan nőket keresnek, akiket meg tudnak védeni, az utóbbiak olyan férfiakat, akiknél érzik, hogy képes őket és családot megvédeni. Ez megnyilvánulhat az úgymond kémiának nevezett érzésben is. Mert ezt érezni lehet és nem eldönteni.
Nem az a kérdés, hogy miért nem fogadnak el a lányok egy alacsonyabb srácot, de ha nem érzi, hogy neki ez jó legyen, akkor minek? Meg ne mond, hogy a srácoknak (biztos hogy van olyan is) a náluk magasabb csajok jönnek be, akik még olykor többcentis sarokban tipegnek mellette.
Kinézetre elég vicces olykor egy ilyen párt látni, egyszerűen annyira nem nem illenek össze külsőleg.
Meg most komolyan, a természet nem véletlen adta, hogy a nőknek kisebb termetük van, mint a férfiaknak. Ez nem gondolkodásbeli probléma, mint ahogy kérdező te azt beállítod, de nem így lett ez kitalálva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!