Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bant hogy nem tudjak elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bant hogy nem tudjak elfogadni a szerelmem, kulsoleg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon bant hogy folyton megjegyzeseket tesznek ra a barataim, a csaladom, mindenki..

O egy teljesen atlagos ferfi, nem erdeklik nagyon a kulsosegek. Ugy ertem siman eljon egy etterembe, akar eskuvore is, melegitobe..

De en igy fogadtam el es szeretem ot, szamomra O a legcsodalatosabb ferfi, es nagyon rosszul esik hogy folyamatosan negativumokkal illetik.. pl. Ha egy buliba jott volna oda hozzam, ra se neztem volna stb.. Ami butasag hisz en szurtam ki ot es kezdemenyeztem.

Mar ott tartok hogy inkabb nem beszelek senkivel, hisz utalom ezt az egeszet.

Van otletetek hogy fogadtassam el ot veluk?

En 25 / O 30

2017. aug. 15. 17:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Hu, de fog egni a fejed emiatt a pasid miatt x idovel szakitas utan ugy valoszinuleg az egesz csalad elott evekig. Ha szerencsed van, idovel csak egy vicces ballepes lesz. :"D
2017. aug. 15. 18:17
 22/36 A kérdező kommentje:

Ez az eskuvos dolog csak 1.. Ezt a szuleim tudjak de a barataim nem. Megis amint mutatok egy kepet rola egybol leszoljak..

Alapvetoen van valami baja van vele mindenkinek.

2017. aug. 15. 18:19
 23/36 anonim ***** válasza:
Muti a képet, megmondjuk, hogy mi a szitu!
2017. aug. 15. 18:30
 24/36 anonim ***** válasza:

Ez nem a külsőségek nem érdeklik, hanem az igénytelen barom-szint.

Nagyon gáz, figyelj, apa sima szerelő, de ha csak vendégek jönnek is farmert húz, nemhogy egy étterembe.

ÉN nagyon szégyellném magam, amiért ilyen tahót tudtam csak összeszedni, és a családodnak maximálisan igaza van, a pasid egyszerűen tiszteletlen bunkó.

2017. aug. 15. 18:32
 25/36 anonim ***** válasza:
Gratulálok, komolyan, megérdemlitek egymást, mert te meg egy naiv kislány vagy... MÉG véded, de előbb-utóbb csak rájössz, hogy egy tapló paraszt.
2017. aug. 15. 18:35
 26/36 A kérdező kommentje:
Tul sokat varnak el.. Az elozo parom pont az ellentete volt, kihuzza a szeket mielott leulok ha elmegyunk vacsorazni, meg ha csak vizert is ment le a boltba oda se ment oltony nelkul..Gondolom hozza viszonyitjak.. Viszont en ot szeretem nem az exemet..
2017. aug. 15. 18:39
 27/36 A kérdező kommentje:
Persze hogy vedem.. Nem hiszem hogy barki is lenne aki nem all ki a parja melett. Vannak fura dolgai, de szeretem ot, es elkene fogadniuk. En se teszek megjegyzeseket se a testveremnek se a baratnomnek a parjara meg ha nem is szimpatikus.
2017. aug. 15. 18:44
 28/36 anonim ***** válasza:

A tesód 3hónapja elmondta a véleményét azóta nem beszéltek...

Egy szó mint száz. A válaszokból csak kiderül hogy mi a szitu. A családodnak IGAZA VAN. Nem kell elfogadni, ha te egy suttyóval akarod összekötni az életed akkor hajrá.

Gondolom majd vered a melled az esküvőn hogy, lám azért ide nem trikóba jött...bár ki tudja,lehet oda is melóbol megy és "nem lesz ideje átöltözni".

Az meg hogy itt dobálod a smájlikat hogy így meg úgy nem nötte ki.......ha valaki bunkó azt nem lehet kinőni.SZÁNALMAS!

2017. aug. 15. 19:43
 29/36 anonim ***** válasza:
nem a külsejét nem fogadják el, hanem hogy szarik mindenkite, és egy esküvőn nem adja meg a tiszteletet, magára vonja a figyelmet.
2017. aug. 15. 20:02
 30/36 A kérdező kommentje:

Irtak hogy lazado tipus, arra irtam hogy igaz, mar kikelett volna nonie de meg nem tette.

Az eskuvovel ahogy tobbszor is leirtam, egy peldat hoztam fel, ez elott is igy viselkedtek vele. Aki nem tudja ezt a sztorit, az is egybol bantja.

2017. aug. 15. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!