Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bant hogy nem tudjak elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bant hogy nem tudjak elfogadni a szerelmem, kulsoleg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon bant hogy folyton megjegyzeseket tesznek ra a barataim, a csaladom, mindenki..

O egy teljesen atlagos ferfi, nem erdeklik nagyon a kulsosegek. Ugy ertem siman eljon egy etterembe, akar eskuvore is, melegitobe..

De en igy fogadtam el es szeretem ot, szamomra O a legcsodalatosabb ferfi, es nagyon rosszul esik hogy folyamatosan negativumokkal illetik.. pl. Ha egy buliba jott volna oda hozzam, ra se neztem volna stb.. Ami butasag hisz en szurtam ki ot es kezdemenyeztem.

Mar ott tartok hogy inkabb nem beszelek senkivel, hisz utalom ezt az egeszet.

Van otletetek hogy fogadtassam el ot veluk?

En 25 / O 30

2017. aug. 15. 17:09
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Munka utan ment az eskuvore es az volt nala valtoruha gondolom. Az o baratai eskuvoje volt, ok meg ismerik hogy milyen.
2017. aug. 15. 17:27
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Esküvőre melegítőben a proli tahók SEM mennek. Nem csoda, hogy nem kedvelik a párod.
2017. aug. 15. 17:27
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Es munka kozben szoltak neki, hogy figyu Pista delutan 5-kor eskuvo? :D
2017. aug. 15. 17:29
 14/36 A kérdező kommentje:

Csak probalom vedeni:D

Ez az eskuvos dolog par honapja volt.. Mar az elott fel even keresztul leszoltak.

2017. aug. 15. 17:30
 15/36 anonim ***** válasza:
De jót nevettem ma is!! Haggyuk most,hogy nincsennek ruhái, remélem a melegítőjét azért pár naponta mossa. Te elfogúlt vagy, hogy szép mások meg mivel igénytelen azért csúnyának tartják, jó lenne egy olyan vélemény aki melegítőben látja ott ahová abban illik menni, és megmondaná szép e. Bár szépség belűlről fakad szerintem és stílusosság kútján tör elő!
2017. aug. 15. 17:52
 16/36 A kérdező kommentje:

Tetszett az utolso mondat.. Jol ossze lett szedve!:)

Nem, az igenytelen nem jo szo ra, igenytelen szerintem aki nem furdik hosszuak a kormei stb.. Vele ilyen gond nincs.

2017. aug. 15. 18:00
 17/36 anonim ***** válasza:

Ez inkább a csajokra vonatkozott, van aki legszebb ruhát felveszi de nem tudja viselni.

Akkor inkább lázadó a pasid? Azt veszi fel amit akar nem akar az elvárásoknak megfelelni?

2017. aug. 15. 18:11
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez messze nem "átlagos férfi". Ez egy tuskó, topa, tirpák, bunkó, gyökér.

Ha meg az ismerősöm esküvőjére megyek melóból, legyalább 1 azaz EGY darab fehér inggel megtisztelem. Nem pedig $z@rok rá mert én "ilyen vagyok". Sok sikret ehhez az igénytelen taplóhoz!

2017. aug. 15. 18:14
 19/36 A kérdező kommentje:
Igen! Tudom mar kinohette volna, de meg nem sikerult..:)
2017. aug. 15. 18:14
 20/36 anonim ***** válasza:

Ez messze nem "átlagos férfi". Ez egy tuskó, topa, tirpák, bunkó, gyökér.

Ha meg az ismerősöm esküvőjére megyek melóból, legyalább 1 azaz EGY darab fehér inggel megtisztelem. Nem pedig $z@rok rá mert én "ilyen vagyok". Sok sikret ehhez az igénytelen taplóhoz!

2017. aug. 15. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!