Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kevés egy nőcsábász PUA...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kevés egy nőcsábász PUA táborban mindössze 2 csókzárás 23 férfinak 5 nap alatt egy bulinegyedben?

Figyelt kérdés

Ennyi jött össze a júliusi táborban, most szervezik az augusztusit.

Nem tudom, de egy ez nekem kevésnek tűnik, pedig méreg drága volt a tábor (160 ezer forint + szállás). Én nem mentem mert nekem akkor még munka volt, de most már elbizonytalanodtam, amikor hallottam az eredményeket. Szex nem is volt, csak 2 rövid csókolózás részeg csajokkal.

Ha beleszámolunk 23 férfiből 21-nek abszolút semmi nem jött össze, de még az a 2 férfi sem vitte sokra 5 átbulizott nap alatt Siófokon, a bulinegyedben. Szerintem ezt az eredményt egy számítógépes játék, egy cyber gamer tábor is überelné, ha a kockákat egy éjszakára bulizásra kényszerítenék...

Szerintetek is ez kevés és lehúzás az egész?

2017. aug. 15. 16:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
100 ezerért velem is eljöhet valaki bulizni és legalább egy csókot összehozok neki egy csajjal, ha pedig mégsem, visszafizetem a pénzt:)
2017. aug. 15. 16:56
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Hát most erre mit mondjak? =D Aki hülye az megérdemli.
2017. aug. 15. 17:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Ennél egyszerűbb lenne egy csajnak fizetni, hogy smároljon le, aztán a többi pénzből bulizol önfeledten.
2017. aug. 15. 17:49
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem, miért kell lelúzerezni azt, aki 5 nap alatt nem képes összehozni egy csókot.

Nekem 23 év alatt nem jött öszze. És?

Bár a PUA tényleg gyökérség, de na.

2017. aug. 15. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Jajj utolsó, téged sem az eszedért fognak elrabolni. Nem azért lúzerek, mert 5 nap alatt nem csókolta meg őket senki, hanem mert ezért 160ezret(+szállást)fizettek.
2017. aug. 15. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:

15 nézd meg pl a kettes választ.

Amúgy kajak, 160 ezerből már 10szer el tudsz menni prostihoz, vagy koltheted benzinre, esetleg vehetsz egy új videokártyát

2017. aug. 16. 01:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Lyéééézus! :D

Istenem, nagyon kacagok! Ilyen van? Hát persze, h nem jön össze semmi, ha a csúnyácska lúzer pasikat összeterelik és ráengedik a bulinegyedre. Naná, h onnan minden nő el fog menekülni.

160E-ért én is elmegyek veled pár buliba és egy részeg csajt én is rádumálok, hogy csókolózzon veled. Nem azért vagy sikertelen, mert nem vagy jóképű, hanem mert ennyire életképtelen és ostoba vagy.

33N

2017. aug. 16. 07:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Ember, százhatvanból inkább vegyél pár új göncöt (nem azért, mert a nők a drága holmikra gerjednek, hanem mert jó ruhákban az önbizalmad is növekedni fog), kezdj el sportolni (nem csak kondi, van más is a világon), költsd magadra, járj el koncertekre, szervezz programokat. Az életképtelen nyakszakállakat az "instant pullozásukkal" pedig hagyd a fenébe.
2017. aug. 16. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!