Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kevés egy nőcsábász PUA táborban mindössze 2 csókzárás 23 férfinak 5 nap alatt egy bulinegyedben?
Ennyi jött össze a júliusi táborban, most szervezik az augusztusit.
Nem tudom, de egy ez nekem kevésnek tűnik, pedig méreg drága volt a tábor (160 ezer forint + szállás). Én nem mentem mert nekem akkor még munka volt, de most már elbizonytalanodtam, amikor hallottam az eredményeket. Szex nem is volt, csak 2 rövid csókolózás részeg csajokkal.
Ha beleszámolunk 23 férfiből 21-nek abszolút semmi nem jött össze, de még az a 2 férfi sem vitte sokra 5 átbulizott nap alatt Siófokon, a bulinegyedben. Szerintem ezt az eredményt egy számítógépes játék, egy cyber gamer tábor is überelné, ha a kockákat egy éjszakára bulizásra kényszerítenék...
Szerintetek is ez kevés és lehúzás az egész?
Pedig rájöhetnél, hogy akinek magától nem megy, annak így se fog.
Szépnek születni kell!
Sőt, soha nem tanulja meg, erre születni kell. Ez "csak a menőknek jár!"
Szép mese, kár hogy nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!