Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kevés egy nőcsábász PUA...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kevés egy nőcsábász PUA táborban mindössze 2 csókzárás 23 férfinak 5 nap alatt egy bulinegyedben?

Figyelt kérdés

Ennyi jött össze a júliusi táborban, most szervezik az augusztusit.

Nem tudom, de egy ez nekem kevésnek tűnik, pedig méreg drága volt a tábor (160 ezer forint + szállás). Én nem mentem mert nekem akkor még munka volt, de most már elbizonytalanodtam, amikor hallottam az eredményeket. Szex nem is volt, csak 2 rövid csókolózás részeg csajokkal.

Ha beleszámolunk 23 férfiből 21-nek abszolút semmi nem jött össze, de még az a 2 férfi sem vitte sokra 5 átbulizott nap alatt Siófokon, a bulinegyedben. Szerintem ezt az eredményt egy számítógépes játék, egy cyber gamer tábor is überelné, ha a kockákat egy éjszakára bulizásra kényszerítenék...

Szerintetek is ez kevés és lehúzás az egész?

2017. aug. 15. 16:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
XDDDD Lololol. Ezt enélkül is mindig is tudtuk, hogy pénzlehúzás az egész és csak az igazi lúzerek veszik be.
2017. aug. 15. 16:29
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Ennél még szerintem annak is több jön össze, aki full részeg és nem tud magáról
2017. aug. 15. 16:33
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Istenem :D Nehogy ilyenre költsd a pénzed. De 100-asért én szívesen ellátlak tényleg hasznos tanácsokkal :D
2017. aug. 15. 16:37
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Te komolyan elmentel volna erre a mesterseges Luzerfalvara, ha nem jut ez a tudomasodra? :"DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2017. aug. 15. 16:37
 5/18 anonim ***** válasza:
34%

Pedig rájöhetnél, hogy akinek magától nem megy, annak így se fog.

Szépnek születni kell!

2017. aug. 15. 16:40
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
mindig is tudtam h ez baromság. A PUA hívők simán csak azt felejtik el, hogy aki fel akarnak szedni, az is ember.
2017. aug. 15. 16:43
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Na ne:) Azt, hogy adott pillanatban, mozdulatra, kapásból tudd a választ, mozdulatot, ami ép oda illik, amitől érdekes leszel, felfigyel a nő, azt ott soha nem tanulod meg. Mint majd minden reklámozott dolog ez is pár embernek jó, akinél összpontosul a bevétel:) Nekik tuti jó és hasznos:)
2017. aug. 15. 16:47
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Sőt, soha nem tanulja meg, erre születni kell. Ez "csak a menőknek jár!"

2017. aug. 15. 16:48
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Nőcsàbàsz tàbor? Màr nem azert, de amìg egy kövèr, balfa* voltam, egy-egy részeg estèn is simàn volt csajom. Durva lehúzàsok mennek. Ha ennyire nem tudsz csajt szerezni, 160000-ből jòpàr fullos prostira futja.
2017. aug. 15. 16:53
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Szép mese, kár hogy nem igaz.

2017. aug. 15. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!