Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünknek van igaza?
Nekem is volt ilyen tapasztalatom. Szerintem ha nagyon nem k.rvás, akkor engedd, hogy kipróbálja 1-2x, meglátod, hogy néznek rá, ő hogy tűri, te hogy érzed magad ebben a szituban. Ha zavar, akkor mondd meg neki.
Egy általánosabb jótanács: nem sok jóra vezet, ha ilyen apróságokban is azon versenyeztek, hogy kinek van igaza. Nagyon sok esetben mindkét félnek igaza van, így egyik sem enged, végül nem oldódik meg az ellentét. Sok ilyen ellentét pedig kapcsolatokat tesz tönkre. Érdemes inkább azt keresni, hogyan lesz a legjobb kettőtöknek, tehát az egyik is enged valamennyit meg a másik is, végül mindketten kibírjátok kisebb alkalmazkodással. Sok sikert!
Teljes mértékben megértelek. A helyedben én se örülnék túlzottan...
Szerintem egy normális nő nem mutogatja a melleit az utcán...
néha a bnőm is hord olyan ujjatlan felsőket, amiben ha lehajol eléggé belátni, én szólok is neki, de egybpl hozzáfűzöm, hogy miattam nem kell ruhatárat cserélnie, szal engem nem zavar, csak szóltam... és ebből sosincsen vita, ez teljesen emberfüggő.
TE egy konzervatív BArom ÁLATT vagy. miaz hogy nem veszel fel rövidnadrágot, mert az magamutogatás? hát öcsém, csoda hogy van barátnőd! attól h neked vannak ilyen szánalomra méltó dolgaid ( minthogy 40 fokban sem veszel fel rövidgatyát, mert ütközik az elveiddel ) attól még hagyd élni a bnőd.
ja és egy jótanács: jobb lesz ha nem bas.ztatod tovább, mert annál nagyobb dekoltázsú cuccokat fog felvenni, csak azért is ! és csak azért is felhuzza majd az agyad és ádjő
F
szerintem nincs azzal semmi baj. A strandon is bikinibe van nem? Vagy ott nagykabit adsz rá. Hülyeségek miatt ne veszekedj, ő majd eldönti mi a jó neki.Lehet szereti ha megbámulják, magabiztosságot ad neki. Örülj neki hogy ilyen csajod van, és ne még azon akadj ki, hogy másoknak is tetszik.
18/f
05-24 17:25: vedd be a nyugtatód, igyál meg egy pohár tejet és menj alukálni egy nagyot.
A kérdezőnek egyáltalán nincs ízlésficama sőt valamilyen szinten tök igaza van. Én amúgy pont az ellenkezőjére buzdítanám a barátnőm de nekedis igazad van:) 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!