Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünknek van igaza?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek szép mellei vannak, de én nem akarom, hogy az utcán túl feszes vagy túl kivágott felsőt viseljen. Én visszafogottabb ízlésű vagyok, nem akarom, hogy a barátnőm rib@ncos hatást keltsen. Ne higgyenek róla olyasmit az öltözéke alapján, ami nem igaz. Viszont a hülye nővére vett neki vagy három mélyen dekoltált, irgalmatlanul feszes felsőt, s most a barátnőm mindenáron ki akarja próbálni, hogy nézne ki bennük az utcán. Én meg folyton csak lebeszélném erről a tervéről, de úgy látszik, nem sok sikerrel. Most mi legyen?2010. máj. 24. 17:16
11/32 anonim válasza:
Nem hogy büszke lennél a barátnődre, hogy másnak is bejön... xD
12/32 anonim válasza:
Nevetséges, amit elvársz. Miért nem mindjárt csadorban...
13/32 anonim válasza:
Erről van szó (előző). Tudod, én sem vagyok ribanc, de szeretem a csinos holmikat. Tégy különbséget! Az, hogy valami kivágott és jól mutat, esetleg cseppet kihívó, nem egyenlő azzal, hogy ribancos.
14/32 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a kipakolt mellek közönségesek. Egy igazi értelmiségi nő nem játszik az utcán "csöcsös lédit".
2010. máj. 25. 19:53
16/32 anonim válasza:
Talán linkelhetnél néhány képet a felsőkről.
17/32 anonim válasza:
Bő sportfelsőben... jézusom, te beteg vagy. Veled van a baj, nem a barátnőddel. A dekoltált felsőben nincsen semmi ribancos...
18/32 anonim válasza:
Én konzervatív vagyok, de ez nálam is kivágta a biztosítékot:D
19/32 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy beteg lennék, de mindenütt van egy határ, és egy igazán JÓ ÍZLÉSŰ, KULTURÁLT nő nem tényleg nem csinál magából csöcsös csajt. Nekem is elég jó lábam van, mégse veszek fel soha rövidnadrágot (nincs is ilyenem), mert normális ízlésű férfi nem mutogatja a vádlijait meg a térdeit az utcán. Ennyi.
2010. máj. 26. 17:56
20/32 anonim válasza:
egyet értek veled kérdező, én sem örülnék ha túlságosan kipakolná amilye van, ahogy olvastam a sok emancipált szex és new yorkon felnőtt "nő" már osztotta az észt, hogy azt vesz fel amit akar. Mindenesetre tényleg azt vesz fel amit akar, de jogod van elmondani a véleményed, hogy nem szeretnéd ha az építőmunkások füttykoncertet csináljanak a kedvéért XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!