Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj már az elején ilyen hisztis jobb hagyni az egészet?
Külsőre teljesen az ideálom, belsőre is tetszene. Humoros, aranyos, beszédes és néhány randiból úgy jön le, hogy megbízható is, viszont nagyon hamar megsértődik. Pl.beszélegttünk a filmekről és mondta, hogy neki a jóbaràtok a kedvemc sorozata.Mindig is utàltam azt a "sorozatot" hülyeségnek tartom és eröltetnek, viccesen mondtam neki, hogy az is hülye, aki még nézi. Erre sértödötten mondta, hogy sajnálja,de akkor ö hülye,mert imádja.
Utána el volt b.aszva az egész este, mert duzzogott egy ilyen baromságon és tegnap óta fészen is szükszavüan válaszol.
Nem kis tini már és másban nem vettem észre, hogy gond lenne vele, de nem akarok olyan kapcsolatot,amiben nem mondhatom ki,amit gondolok föleg, ha ilyen baromságról van szó, mert a barátnöm egyböl hisztizik.
Ti adnátok a dolognak még egy esélyt vagy jobb idöben lelépni?
Nem vagyok sértődős, de ha egy kialakuló kapcsolatban a másik random lehülyézne, akkor ott lenne a vége.
Én egy éve vagyok együtt a kedvesemmel, de ha ilyesmit mond, akkor azért leültetem, hogy kapjon az agyához, mert em ostobázunk le senkit.
Nem szándékosan bántottam meg, de a volt nőmmel simán lehetett így viccelődni, vette a lapot mindig szóval ehhez vagyok szokva.
Amúgy tegnap este kérdeztem tőle, hogy mikor tudunk találkozni és még most sem válaszolt pedig szinte egyből látta is. Ezek alapján inkább hagyom a francba, mert tökömnek sincs kedve magyarázkodni meg bocsánatot kérni, ha ilyen rinyálós.
Van autód? Amit mondjuk szeretsz?
Mit szólná hozzá hogyha ő mondta volna hogy ,,szerintem olyan fos kocsija csak az agyhalott hülyéknek van".
Ez is vicces lenne, vagy erre már nem vennéd annyira a lapot?
"Nem szándékosan bántottam meg, de a volt nőmmel simán lehetett így viccelődni, vette a lapot mindig szóval ehhez vagyok szokva. "
Ok, értjük, de térj már kicsit észhez, és vedd észre, mi a különbség egy kvázi idegen ember és az évek óta ismert között. Az ilyen "poénokat" nem az első randin kell előadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!