Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj már az elején ilyen hisztis jobb hagyni az egészet?
Külsőre teljesen az ideálom, belsőre is tetszene. Humoros, aranyos, beszédes és néhány randiból úgy jön le, hogy megbízható is, viszont nagyon hamar megsértődik. Pl.beszélegttünk a filmekről és mondta, hogy neki a jóbaràtok a kedvemc sorozata.Mindig is utàltam azt a "sorozatot" hülyeségnek tartom és eröltetnek, viccesen mondtam neki, hogy az is hülye, aki még nézi. Erre sértödötten mondta, hogy sajnálja,de akkor ö hülye,mert imádja.
Utána el volt b.aszva az egész este, mert duzzogott egy ilyen baromságon és tegnap óta fészen is szükszavüan válaszol.
Nem kis tini már és másban nem vettem észre, hogy gond lenne vele, de nem akarok olyan kapcsolatot,amiben nem mondhatom ki,amit gondolok föleg, ha ilyen baromságról van szó, mert a barátnöm egyböl hisztizik.
Ti adnátok a dolognak még egy esélyt vagy jobb idöben lelépni?
Hát szerintem meg jogos a felháborodása, mert gyakorlatilag leh.lyézted. Ha van esze nem erőlteti a randizást veled, szépen le fog építeni és jól teszi.
Az én párom megrögzött Szulejmán rajongó, minden szerda este erről tud csak beszélni. Eleinte durcás volt, ha kimentem a szobából, most inkább elmegyek a barátokkal sörözni,mert van olyan haver, akinek a párja szintén nézi. Szerintem ne zavard többet a leányzót, keress egy olyan partnert aki megfelel a kényes ízlésednek, és az a legjobb, ha ezt az első randin kibeszélitek.
40F
"Ti adnátok a dolognak még egy esélyt vagy jobb idöben lelépni?"
Úgy érzem a kis történeted alapján ez nem a te döntésed lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!