Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj már az elején ilyen hisztis jobb hagyni az egészet?
Külsőre teljesen az ideálom, belsőre is tetszene. Humoros, aranyos, beszédes és néhány randiból úgy jön le, hogy megbízható is, viszont nagyon hamar megsértődik. Pl.beszélegttünk a filmekről és mondta, hogy neki a jóbaràtok a kedvemc sorozata.Mindig is utàltam azt a "sorozatot" hülyeségnek tartom és eröltetnek, viccesen mondtam neki, hogy az is hülye, aki még nézi. Erre sértödötten mondta, hogy sajnálja,de akkor ö hülye,mert imádja.
Utána el volt b.aszva az egész este, mert duzzogott egy ilyen baromságon és tegnap óta fészen is szükszavüan válaszol.
Nem kis tini már és másban nem vettem észre, hogy gond lenne vele, de nem akarok olyan kapcsolatot,amiben nem mondhatom ki,amit gondolok föleg, ha ilyen baromságról van szó, mert a barátnöm egyböl hisztizik.
Ti adnátok a dolognak még egy esélyt vagy jobb idöben lelépni?
Remélem a csaj leépít, mielőtt elhinnéd magadról, hogy neked kell még egy esélyt adni neki :D Jóisten, hogy el vagy tévedve
22/L
Azért itt egyes khmm... instant ítélethirdetőkkel piszkosul el van szaladva a ló: őket személyesen ugye... a kutya sem hülyézte le, DE mégis följogosítva érzik magukat sokkal durvább sértések leírására.
Osztán... milyen alapon akartok - pont ti - hirigelni, gyerekek?
(Azt a részt meg már nem is firtatnám, hogy ezen az elven egymást már telibe kéne anyáznotok, nem fölpontozni azt, aki szintén "jólmegmontaneki". Mert hát a gyökerező-parasztozó-taplózó-miegyebező az biza sokkkal alpáribb és alantasabb, mint aki "csak" hülyézik, ugye?
Kérdező!
Szerintem van két lehetőséged:
1. áttérsz a finomabb stílusú humorra, mert az azért jobb - egyrészt a gyöngébb egójúak sem roppannak össze tőle lelkileg, másrészt a kritika is jobban célt ér náluk.
2. Keresel egy egészséges lelkületű (értsd: vagányabb) csajszit, ezt a mimóza izét meg az életképtelen hasonszőrökkel együtt ívesen elkerülöd a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!