Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy csaj már az elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj már az elején ilyen hisztis jobb hagyni az egészet?

Figyelt kérdés

Külsőre teljesen az ideálom, belsőre is tetszene. Humoros, aranyos, beszédes és néhány randiból úgy jön le, hogy megbízható is, viszont nagyon hamar megsértődik. Pl.beszélegttünk a filmekről és mondta, hogy neki a jóbaràtok a kedvemc sorozata.Mindig is utàltam azt a "sorozatot" hülyeségnek tartom és eröltetnek, viccesen mondtam neki, hogy az is hülye, aki még nézi. Erre sértödötten mondta, hogy sajnálja,de akkor ö hülye,mert imádja.

Utána el volt b.aszva az egész este, mert duzzogott egy ilyen baromságon és tegnap óta fészen is szükszavüan válaszol.

Nem kis tini már és másban nem vettem észre, hogy gond lenne vele, de nem akarok olyan kapcsolatot,amiben nem mondhatom ki,amit gondolok föleg, ha ilyen baromságról van szó, mert a barátnöm egyböl hisztizik.

Ti adnátok a dolognak még egy esélyt vagy jobb idöben lelépni?

2017. aug. 14. 15:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj, de nem a csaj hisztis, hanem te vagy érzéketlen és tahó. Senki nem szereti, ha lebecsmérlik a kedvencét és még hülyének is nevezik, főleg nem olyantól, akivel kapcsolatot szeretne. A lány előbb fogja bemondani az unalmast, mint te, csak még egy-két ilyen beszólás kell.
2017. aug. 14. 16:39
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem vagy semmi. :D Te vagy a bunkó és te akarod dobni a csajt. :'D
2017. aug. 14. 16:41
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Remélem a csaj leépít, mielőtt elhinnéd magadról, hogy neked kell még egy esélyt adni neki :D Jóisten, hogy el vagy tévedve

22/L

2017. aug. 14. 16:44
 14/28 anonim ***** válasza:
6%
Így legyél őszinte a nőkkel... Hagyjad sztem, majd talál magának egy bólogató kutyát.
2017. aug. 14. 16:46
 15/28 anonim ***** válasza:
A lánynak volt igaza :D Ha még folytatjátok kicsit óvatosabban a poénokkal, főleg ha gyökér stílusúak, amint jobban megismeritek egymást majd látod mennyire vevő az ilyenekre. Elég lett volna simán annyi, h neked nem tetszik az a sori :D
2017. aug. 14. 16:51
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
14.: a bólogatókutya és a szimpla paraszt között van átmenet is
2017. aug. 14. 17:15
 17/28 anonim ***** válasza:
8%
Jóbarátokat néz, sokat ne várj tőle :D
2017. aug. 14. 17:19
 18/28 anonim ***** válasza:
Inkább lábtörlő, ha még nem repültél.
2017. aug. 14. 18:19
 19/28 anonim ***** válasza:
12%

Azért itt egyes khmm... instant ítélethirdetőkkel piszkosul el van szaladva a ló: őket személyesen ugye... a kutya sem hülyézte le, DE mégis följogosítva érzik magukat sokkal durvább sértések leírására.

Osztán... milyen alapon akartok - pont ti - hirigelni, gyerekek?

(Azt a részt meg már nem is firtatnám, hogy ezen az elven egymást már telibe kéne anyáznotok, nem fölpontozni azt, aki szintén "jólmegmontaneki". Mert hát a gyökerező-parasztozó-taplózó-miegyebező az biza sokkkal alpáribb és alantasabb, mint aki "csak" hülyézik, ugye?

Kérdező!

Szerintem van két lehetőséged:

1. áttérsz a finomabb stílusú humorra, mert az azért jobb - egyrészt a gyöngébb egójúak sem roppannak össze tőle lelkileg, másrészt a kritika is jobban célt ér náluk.

2. Keresel egy egészséges lelkületű (értsd: vagányabb) csajszit, ezt a mimóza izét meg az életképtelen hasonszőrökkel együtt ívesen elkerülöd a jövőben.

2017. aug. 14. 21:25
 20/28 Sunshinedoll ***** válasza:
"Most ismerkedek egy csajjal, és lévén új ismertség, nyilván mindketten kicsit bizonytalanok vagyunk egymásban meg magunkban meg a helyzetben. Inzultáltam a kedvenc sorozatát, mert nem ismerem a határ meg a vicc fogalmát felnőtt ember létemre, ő meg lévén kicsit önérzetesebb, érzékenyebb személy, a nő leállt hisztériázni és nem ír vissza a fészen se(!!!négy!). Sztornó?"
2017. aug. 14. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!