Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most erre mit lehet mondani? L
Röviden: Tettem egy olyan megjegyzést, hogy: Bár nem vagyok jó a memória játékokban, kb. mindenre emlékszem ami a múltban történt velem. Pl. arra is, amit eddig mondtál nekem vagy tettél.
Erre azt a választ kaptam, hogy akkor valószínüleg nem élveztem a dolgokat, mert azok a dolgok amik igazán lenyűgözik az embert az adott pillanatban/helyzetben, kiesnek a memóriánkból.
De én nagyon is élveztem... Nehogymár X kutatás legyen a mérvadója annak, hogy én mire emlékszem és mire nem...
Szerintetek?
A rosszra könnyebben emlékezünk, de ez evoliciós dolog.
Nagyon okos, sokat agyal, amiatt tűnik érdekesnek a helyzet.
Szóval szerinte nem jó jel, hogy mindenre emlékszem, mert az igazán jó dolgok kiesnek. Gondolom arra céloz, hogy élvezzük a pillanatot.
Ismerem, nagyon okos.
Az agykutatóknak csak komoly elméleteik vannak, számukra sem nyitott könyv az emberi agy/elme.
Szerintem attól, hogy tudom mit csináltunk/mondott X este, még élvezhettem az estét... Különben sem az emlékre emlékezünk, hanem az első előhívásra.
Nekem félelmetesen jó memóriám van, és okos is vagyok, egyszerűen fasszság, hogy ha valamit élvezel, az amnéziát okoz. Kérdezd már meg, ezt hol olvasta.
Az életünk egy sötét, kilátástalan hely lenne, ha nem emlékeznénk a jóra. A barátságok alapja az élvezetesen töltött idő... a pasid egy ostoba segg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!