Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most erre mit lehet mondani? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre mit lehet mondani? L

Figyelt kérdés

Röviden: Tettem egy olyan megjegyzést, hogy: Bár nem vagyok jó a memória játékokban, kb. mindenre emlékszem ami a múltban történt velem. Pl. arra is, amit eddig mondtál nekem vagy tettél.

Erre azt a választ kaptam, hogy akkor valószínüleg nem élveztem a dolgokat, mert azok a dolgok amik igazán lenyűgözik az embert az adott pillanatban/helyzetben, kiesnek a memóriánkból.

De én nagyon is élveztem... Nehogymár X kutatás legyen a mérvadója annak, hogy én mire emlékszem és mire nem...

Szerintetek?

2017. aug. 13. 15:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
??? Ezt az egészet nem értem.
2017. aug. 13. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként pedig mindig a jóra emlékszünk vissza a legjobban, az marad meg legintenzívebben az ember agyában.
2017. aug. 13. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy másik kutatás, miszerint a szép emlékek megmaradnak, a rossz dolgok elhalványulnak. "Csak a szépre emlékezel." Hozd fel ezt érvnek. :)
2017. aug. 13. 15:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a rossz dolgok jobban megmaradnak. De nem ez a lényeg. Én sem értem a szituációt. Nekem ilyesmit szakításkor mondott valaki, hogy nem emlékszem a jó dolgokra. De, csak ez nem úgy megy, hogy a hülyeségeket kiváltják a jó dolgok és semmisség teszik őket.
2017. aug. 13. 15:33
 5/13 A kérdező kommentje:

A rosszra könnyebben emlékezünk, de ez evoliciós dolog.

Nagyon okos, sokat agyal, amiatt tűnik érdekesnek a helyzet.

Szóval szerinte nem jó jel, hogy mindenre emlékszem, mert az igazán jó dolgok kiesnek. Gondolom arra céloz, hogy élvezzük a pillanatot.

2017. aug. 13. 15:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tűnik okosnak, maximum egy unatkozó okoskodónak, aki szeret kötekedni mert nincs jobb dolga.
2017. aug. 13. 15:52
 7/13 A kérdező kommentje:

Ismerem, nagyon okos.

Az agykutatóknak csak komoly elméleteik vannak, számukra sem nyitott könyv az emberi agy/elme.

Szerintem attól, hogy tudom mit csináltunk/mondott X este, még élvezhettem az estét... Különben sem az emlékre emlékezünk, hanem az első előhívásra.

2017. aug. 13. 15:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Nagyon ráértek szerintem. Agyaltok a sok hülyeségen, ami jó dolog, csak az nem, hogy egymást szekáljátok. :D
2017. aug. 13. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem félelmetesen jó memóriám van, és okos is vagyok, egyszerűen fasszság, hogy ha valamit élvezel, az amnéziát okoz. Kérdezd már meg, ezt hol olvasta.

Az életünk egy sötét, kilátástalan hely lenne, ha nem emlékeznénk a jóra. A barátságok alapja az élvezetesen töltött idő... a pasid egy ostoba segg.

2017. aug. 13. 16:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor én evolúciósan rosszul vagyok bekötve, mert ami számomra jelentéktelen és rossz, azt elfelejtem és mindig a jóra emlékezem vissza. :D
2017. aug. 13. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!