Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ti mit tudtok mondani? Nekem ez egy kicsit kellemetlen, vagy nem is tudom, hogy milyen. /többi lent/
Van egy fiú (Peti/15),aki egy picikét tetszik. Vagyis tökre rendes, megértő, és a külseje is normális. Viszont van egy kis baki. Az ő volt barátnője az én egyik legjobb barátnőm (Dóra).
A lány 16 éves, és még mindig nem tette túl magát Petin, de már egy éve szakítottak (tényleg, már több mint egy éve....hogy ez miért most ugrott be..). A fiú viszont nem adott rá különösebb okot, hogy miért dobta. Dóra mellett tartottam ki természetesen, és próbáltam Petiből kiszedni, hogy mi történt. Választ viszont nem kaptam egyszer sem.
Aztán ez egy fél éven keresztül ment, végül elhalványodott bennem ez a "tudni akarom, hogy miért dobtad az LB-met" dolog, és újra összehaverkodtunk (addig is azok voltunk, csak most egy kicsit közvetlenebbek lettünk egymással). Dóri pedig még mindig azon rágódik, hogy mégis miért dobták, és vissza akarja őt szerezni. De Peti, ha meglátja a közelben, hogy ott van a Dóra, akkor mondja nekem, hogy gyere gyorsabban, vagy épp azt, hogy "Jhaj neee". Vagyis már megelégelte a folyamatos nyávogását Dórának, és már kezdem úgy érezni, hogy én vagyok a választó vonal. Vagyis Petinek segítek abban, hogy Dórát lerázhassa (elmegyek Dórival sétálni amíg ő egy kifogással elmegy), viszont nem hagyhatom cserben a barátnőmet, de már nekem is kezd az agyamra menni, hogy csak az a téma, hogy "Jhaj má',Peti így, meg Peti úgy...." és már kezdem úgy érezni, hogyha elkezdek vele a tegnapi ebédről beszélgetni, akkor úgyis kilyukadunk annál, hogy "de akkor is akarom magamnak Petit". Kezdem úgy érezni, hogy neki csak arra vagyok jó, hogy kibeszélje bánatát (ezt megértem, hisz erre jók a barátok) és hogy Petiről ábrándozzon nekem, vagy épp az akkori "első látásra beleszerettem" kiszemeltjéről. Azt viszont nem veszi észre, hogy nekem valaki egy kicsit tetszik. Az a valaki pedig Peti. De én ezt nem mondom el Dórinak, mert akkor biztos, hogy nem akar a barátom lenni. Mert amíg egyik oldalról azt hallom, hogy PetiPetiPetiPeti, a másikról azt, hogy milyen szép napunk van ma (vagyis Petivel vagyok). Szeretek vele beszélgetni, és úgy látom, hogy ő is el van velem. Nem gondolkodom azon, hogy kapcsolat lehetne közöttünk, de nekem az is már furcsa, hogy a barátnőm az a "kiszemeltemre" nyomul állandóan, és ezt nem mondatom el neki, hogy mennyire rosszul esik, csak annyit tehetek, hogy magamba fojtom. És már megőrülök.....Mindentől....Ti erre hogy reagálnátok? Mit tennétek a helyemben?
L/13
1# - igen, tudom, hogy megbeszélik, viszont ha úgy veszed, hogy ő 16 éves fejjel gyerekesebb mint én 13 évesen, nem hinném, hogy valaha is jó szemmel nézne rám utána.
2# - Én is erre gondoltam először...viszont én Peti "tudatalattiját" jobban ismerem, mint amit kimond. Ahogy én azt egyre jobban érzem az az, hogy Dórát a gyerekessége miatt dobta, viszont ezt nem mondja el senkinek. Amúgy is azt a kapcsolatot Dóra akarta, mintsem Peti. Tudom, hogy ha 1 lánnyal megtette ezt, többel is megfogja, mondtam is, hogy nem szeretnék még kapcsolatot. Viszont egyre jobban érzem azt, hogy felém egyre jobban nyit. Egyik nap elmentem a házuk elé, és megkérdeztem, hogy van-e kedve kijönni. Azt mondta, hogy persze. Az előtt még konkrétan azt sem tudtam, hogy hol lakik, ez volt az első alkalom, hogy kihívtam, és ki is jött. De az a baj volt, hogy Dóra csatlakozott hozzám, miközben a ház előtt vártam, és csak egy kicsit lepődött meg Peti, amikor kiért a ház elé. Aztán próbálta Dórát lerázni, végül sikerült neki...Én Dórával maradtam. Amúgy hiába mondogatom Dórának, hogy szálljon már le szegény Petiről, és keressen magának egy újabb pasit, neki ez valahogy nem megy, és újra elkezd sírni azon, hogy "milyen volt, amikor még Peti olyan volt...". És inkább már ez idegesít, hogy amikor mondom neki, hogy keressen mást, elkezd nyüszörögni....mikor segítek neki "keresni", és "találok is", akkor meg csak a kifogások, hogy "Jhaj, ez nm nem ilyen, ez nem olyan". Szerencsétlen Dóra meg csak olyan krapekokat fog ki, akik 1. Nem valami modell fajta (nem arra célzok, hogy olyannak kéne lennie, mint Jacobnak a Twilight-ból, de azért nézzen ki valahogy....pl. mossa meg a haját hetente legalább 1x ) 2. olyan faragatlan tuskók, akik ugyan azzal a szöveggel egyszerre 5 lánnyal kezd kavarni..... Dóra meg már el van keseredve, de nagyon.....gondolom ezért nem képes túltenni magát Petin (énekkarra is járnak úgy, ahogyan én is, szóval ott sem látható javulás a "Peti már nem a barátom, lépj már túl rajta" akciója.....)
Dóra egy önző alak. ő mit tesz a barátságotokba, ha csak önmagával van elfoglalva? az sem normális hogy 1 év után sem tud túllépni a dolgon
én szép finoman elkezdeném lekoptatni Dórat
nem kell azonnal, hanem szép lassan. nem hívod el mindenhova, nem hívod fel minden nap. és mondd meg neki hogy szakadjon végre le a Peti témáról mert már nagyon zavar
és nyugodtan jöjj össze Petivel, egy éve vége már szal nem ráhajtottál az exére
Meg az milyen már, hogy te 13 éves vagy, és neked nyávog egy 16 éves
ezzel együtt jófej csajszi lehetsz ha 13 évesen neked nyávog egy 16 éves, grat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!