Muszáj a dokinak mondani, hogy kellemetlen szagú a folyásom?
Bocsi, ha hülyén tettem fel a kérdést, nem jutott jobb kérdés az eszembe.
Szóval az van, hogy folyásom van, ami nagyon büdi, vörös a puncim, ha széthúzom a nagyajkaimat, ráadásul szemölcsszerűségek is lettek rajta. A pirosság miatt fáj is, a csiklómhoz szinte hozzá se tudok érni. Elmegyek dokihoz mindenképp, de úgy érzem, hogy képtelen vagyok neki azt mondani, hogy kellemetlen szagú folyásom van. :S Annyira cikinek érzem...ráadásul ugye vörös is mindenem, ááá, mintha kb. 2 hetente fürödnék.. Jaj, mit mondjak, ha kérdezi, hogy mi a panaszom? Kezdjem el sorolni a 120-féle nyavalyám? Mit csináljak, hogy ne érezzem cikinek?
Amúgy fogalmam sincs, hogy mit és hol szedtem össze, 1,5 éve nem voltam fiúval.
Ugye nem gondolja majd azt a doki, hogy igénytelen vagyok? :S
A doki kismillió puncit látott már. Sőt ha betegen mennek hozzá, akkor többnyire csúnya puncit is lát.
Ha azt akarod, hogy rendesen kikezeljen és elmúljon a problémád, akkor minden egyes részletet el kell mondanod neki. Különben hogy állítsa fel a diagnózist???
Nem fogja azt gondolni, hogy nem fürdesz ha nem bűzlő hónaljal meg sáros lábakkal mész oda. Folyása bárkinek lehet, ahogy gombája is.
Hát, ha a hónaljam nem is fog bűzleni, de a puncim igen. Már egyszerűen nem lehet eltüntetni ezt a szagot, nagyon undorító. :(
El kellett volna mennem már az elején, de a vizsgaidőszak miatt elhanyagoltam.
Köszi a választ!
Voltam már ennél a dokinál, nagyon aranyos, csak eddig mindig teljesen másjellegű problémáim voltak. Szóval nem is tudom, hogy mitől tartok.
Köszi neked is! :)
úristen, egyetemre/fősulira jársz, és ilyeneken problémázol?
a doki tényleg vagy 2 millió pinát látott már életében, hallott is cifrákat.
a legigényesebb, ápoltabb nőnek is lehet kellemetlen szagú a folyása.
mondd el neki normálisan a bajodat, csak akkor tud rá megfelelő gyógyszert írni.
én az orvosnak mindent elmondok, mert az a cél, h ne félrekezeljen, hanem normálisan. nem a pasid, h szégyenkezned kelljen előtte. lehet, h akkor lát először és utoljára.
figyi, ha ennyire szégyenled, hogy szagos - na, nem mondom, nekem is ciki lenne! -, akkor előtte "fertőtlenítsd ki". én ezt tenném a helyedben!
vegyél gombára kapható recept nélküli szert, az sokszor megöli a baktériumokat is, persze nem az egészet, "csak" egy jó részét, és ezáltal megszűnik a szag is! ez csak néhány napba telik.
szerintem pár nap ide vagy oda már nem számít, ha ennyivel később jutsz dokihoz. aztán ő majd rendesen kikezel.
régebben vettem spermicidet is egy gyógyszertárban, már nem emlékszem a nevére, de rajta volt a betegtájékoztatón, hogy enyhe hüvelygyulladásra is jó, baktériumölő hatású.
ugyan már, mondhatja a kérdező, hogy először azt hitte, gombája van.
mellesleg úgyis a laboratóriumban állapítják meg, mi okozza a gondjait, az meg, hogy gombaellenes készítményt használt, nem befolyásolja az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!