Muszáj a dokinak mondani, hogy kellemetlen szagú a folyásom?
Bocsi, ha hülyén tettem fel a kérdést, nem jutott jobb kérdés az eszembe.
Szóval az van, hogy folyásom van, ami nagyon büdi, vörös a puncim, ha széthúzom a nagyajkaimat, ráadásul szemölcsszerűségek is lettek rajta. A pirosság miatt fáj is, a csiklómhoz szinte hozzá se tudok érni. Elmegyek dokihoz mindenképp, de úgy érzem, hogy képtelen vagyok neki azt mondani, hogy kellemetlen szagú folyásom van. :S Annyira cikinek érzem...ráadásul ugye vörös is mindenem, ááá, mintha kb. 2 hetente fürödnék.. Jaj, mit mondjak, ha kérdezi, hogy mi a panaszom? Kezdjem el sorolni a 120-féle nyavalyám? Mit csináljak, hogy ne érezzem cikinek?
Amúgy fogalmam sincs, hogy mit és hol szedtem össze, 1,5 éve nem voltam fiúval.
Ugye nem gondolja majd azt a doki, hogy igénytelen vagyok? :S
Nem akartam hazudni vagy eltitkolni bármit is a doki előtt, csak azért tartom "fölöslegesnek" mondani, mert úgyis megérzi. :S
Na mindegy, majd valahogy túlélem (meg remélem ő is :D), max. megtörlöm előtte még a mosdóban nedves törlőkendővel.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!