Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nemet fog mondani?
Régebben megismertem egy lányt az ő társaságában. Csak néhányszor láttuk egymást, keveset dumáltunk, és akkoriban nagyon ronda arcbóröm volt.
Azóta chetelgettünk, és egészen megtetszett nekem, és ő is biztos normálisnak tart engem.
Nem fogunk összefutni, mert nem vagyok benne a társaságában.
Félek elhívni valahova, mert a régi ronda ábrázatom miatt nemet mondana szerintem. Azóta már kikupálódtam.
Ha elhivnám, és nemet mondana, akkor lehet vele még valami egyszer? 19/f
Ha,nem probálod meg egyszer,sose fog kiderülni!!!
biztos benne lenne egy baráti csevejben pl egy parkban .
a többit majd az univerzum intézi:) szoval kérdezd meg ha ö a nagy Ö akkor igen,igent fog mondani.ha nem ö a nagy Ö, akkor nagy valoszinüsséggel nemet fog mondani!!! de most gondolj bele!!! mikor 50 évesen egy macskával ülsz majd és bámulod a facét, vissza gondolsz hogy lehet ö volt a nagy Ö,és nem volt bártorságod megkérdezni!!! szoval kérdezd meg !!! biztos igent mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!