Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudott nemet mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudott nemet mondani a lány?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, egyértelművé tettem neki, hogy többet szeretnék... mélyen néztem a szemébe, búcsúzáskor udvaroltam... majd 2 nap múlva lett egy pasija, kérdőrevontam, de szerinte ez nem a pasija, csak félreérti... de azért a kezét megengedte, hogy fogja.

Nyilvánvaló, hogy nem hatották meg az őszinte megnyilvánulásaim, de akkor miért nem tudta csak azt mondani, hogy nem akar tőlem többet? 25 év

2013. aug. 17. 08:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Mer g*ci volt
2013. aug. 17. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első válaszolóhoz, ne is törődj ilyen lányokkal, jobbat érdemelsz
2013. aug. 17. 09:00
 3/9 AeonFLUX ***** válasza:
Mert egy gyáva pícsa
2013. aug. 17. 09:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Fogd úgy fel, hogy megszabadultál.
2013. aug. 17. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet, az a típus, aki csak hülyíti a pasikat. És nem is akar komoly kapcsolatot.

Vagy még ő sem tudja, kitől mit akar.

Amikor udvaroltál, mit reagált rá? Semmit?

Mert hallottam olyat, hogy egy lány azzal nyilvánított "nemet" egy srácnak, aki udvarolt, hogy csak mosolygott rá, de nem reagált, és ezzel le is tudta a dolgot :(

2013. aug. 17. 09:07
 6/9 A kérdező kommentje:
nézett aranyosan, bár kicsit megszeppent. De úgy tűnt, nem volt ellenére.
2013. aug. 17. 09:15
 7/9 A kérdező kommentje:
és ha ezt igy megkérdezném tőle, mit reagálna szerintetek?
2013. aug. 17. 09:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát , szerintem kérdezz rá, hogy mi van :D

Ha zavarban van, és nem hebeg-habog, akkor szerintem ő sem tudja, mit akar :(

2013. aug. 17. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:
* és hebeg-habog, bocsi...
2013. aug. 17. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!