Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 13:37
11/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem azt írtam hogy egyedül kevés vagy hanem, hogy ketten több. 1<2 asszem ennyi matek még megy.:D
12/16 anonim válasza:
De, most tényleg, itt apácák és papok irkálnak?
14/16 Tizenhármas válasza:
Mert a csoki nagyon finom.
15/16 anonim válasza:
Ne vegyétek sértésnek,de nekem az a tapasztalatom, hogy a mai nők csak valamilyen érdekből vannak együtt valakivel. A pénz nagy úr és sok nő csak úgy tud érvényesülni, ha összejön egy pénzesebb, befolyásosabb emberrel, mert arra lusta és életképtelen, hogy önerőből vigye valamire az életben. Persze tisztelet a kivételnek, de én ismerek olyan nőt, akinek fogazata is alig volt a párkapcsolata előtt, aztán a pasija állta a fogkezeléseit kb. félmilla értékben.. Meg aztán az utazgatások stb.. sok olyan nő van, aki soha nem tudna pl. külföldön nyaralni, de a pénzesebb pasi azt is biztosítja neki, a pu.ncijáért cserébe és sajnos az ilyen ribi magatartás egyre elfogadottabb manapság. 36/F
16/16 anonim válasza:
15# Ugyanígy sok olyan nő van, aki simán megengedhet magának bármit, ami pénzbe kerül, és sok csóró férfi. Valahogy a nők mégsem kapkodják ezeket a szegény, alul iskolázott, egyszerű férfiakat, hogy villogjanak velük. Bocs, de ez a férfiak "hibája" is, ők azok, akik képesek BÁRMIT megadni, csakhogy legyen mellettük egy jó csaj, akinek a külsején kívül semmije nincs. Tök nyilvánvaló, hogy a lányok kapnak az alkalmon. Elhiheted, hogy van bőven férfi, aki ugyanígy eltartatná magát szívesen egy gazdag max. 40-es karbantartott nővel, csak a nők leszarják őket, mivel nekünk a szép pofin kívül akkor is vannak elvárásaink, ha mindenünk megvan az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!