Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 13:37
1/16 anonim válasza:
Mert jol erzem magamat a parommal.
2/16 anonim válasza:
Azért, mert szeretem a páromat, és jó dolog kapcsolatban lenni. :)
21/L
3/16 anonim válasza:
Mert így tutira mindig kéznél vannak a cicik. Azok meg olyanok nekem, mint légszomjjal küzdőnek a lélegeztető gép.
4/16 anonim válasza:
Mert kiegészítjük egymást, erősítjük egymást. Vele igazán önmagam lehetek, ahogy ő is velem, szeretjük egymást és valami eszméletlen vadító vele a szex.
6/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ketten könnyebb az élet, van akire számíthatsz. Ketten többek tudtok lenni mint egyedül a világban. Ez a célja a párkapcsolatnak.
7/16 anonim válasza:
Megtaláltam benne a társam az életben. Mélységesen tisztelem és szeretem őt. 7 év után is úgy érzem, hogy ő a másik felem és ez nem fog változni. Sok mindent éltünk át együtt, és ez csak még jobban megerősít minket abban, hogy együtt nagyon jó. Vigyázunk egymásra, hogy ez így maradjon.
8/16 anonim válasza:
Tök depresszív gondolat, hogy egyedül nem vagyok elég a világban.
9/16 anonim válasza:
Há' mer' szeretem és viszonzottak az érzéseim.
10/16 anonim válasza:
#6 Ez azert egy jo nagy hulyeseg. Hatranyos helyzetu emberekre igaz esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!