Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, nektek bejön az ilyen alkatú női test?
2017. aug. 12. 12:08
22/27 anonim válasza:
Ez egy nagyom fiatal kiskorú lánynak tűnik még
23/27 anonim válasza:
Nekem túl vékony, de párkapcsolat esetén nem az alkat a döntő. Bár azt nem értem, hogy egy kislány képe, hogy jön a női alkathoz.
24/27 anonim válasza:
egyrészt ez gyerek, másrészt ha felnőtt néz így ki, az elég durván anorex
25/27 anonim válasza:
Anorexiásként néztem így ki, mikor 45 kió voltam a 170 centimhez.
Férfi lennék, bottal sem piszkálnám meg, mert ocsmány.
26/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a képen nem én vagyok és nem akarok ismerkedni (a privátokra válaszolva)
Egyébként egy 19 éves hölgyemény szerepel a képeken, nem egy "kislány"
A kérdés pedig csak szimplán azért fogalmazódott meg bennem, mert az egyik ismerősöm hasonló testalkatú, és nyüzsögnek körülötte a férfiak :)
Csak kíváncsi voltam, ti mit gondoltok egy ilyen testről.
2017. aug. 12. 19:26
27/27 anonim válasza:
nyüzsögnek, mert 15 éves, és easy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!