Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, nektek bejön az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, nektek bejön az ilyen alkatú női test?

Figyelt kérdés

Vagy ez már túl vékony?

[link]

[link]

2017. aug. 12. 12:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ő egészségtelenül vékony már.
2017. aug. 12. 12:09
 2/27 anonim ***** válasza:
87%

Ő, sajnos már egészségtelenül sovány.

Gondolom, betegség, önképzavar, vagy anorexia miatt.

Szomorú!

2017. aug. 12. 12:14
 3/27 anonim ***** válasza:
69%

Fotós szempontból eléggé illúzióromboló ez az elkorrodálódott lépcső. Jobb háttér nem volt?

Nőként mondom, bocsi, de ez már egy gebe alak. Bár biztos van, akinek tetszik, de ő pont az a kategória, aki semmit se tett az alakjáért.

Extrém vékony.

Semmi derék, semmi fenék, semmi kerek, ami megfogná a férfiak figyelmét.

Ez az elől deszka, hátul léc stílus.

2017. aug. 12. 12:14
 4/27 Krukutyán Levente ***** válasza:
94%
Ez valami csapda lesz vagy csak szerintem olyan 12-13 éves lehet a képen a lány?
2017. aug. 12. 12:21
 5/27 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, bár még elég fiatal a lány..
2017. aug. 12. 12:38
 6/27 anonim ***** válasza:
63%

Ha beleszeretek a lányba és ilyen vékony akkor ilyen vékony. Nem a mellméretébe nem a fenekébe és nem a BMI indexébe szeretek bele. És ha boldoggá akarom tenni a testén keresztül akkor a vékony testén át is megtudom tenni. Ez a test is ugyan úgy beleremeg amikor végigsímítom.

Nem a teste miatt adom a lelkem az övéhez, a teste csak egy terep. Vékony, de számomra nőies, ha a személyébe beleszeretek akkor nekem tökéletes egy ilyen terep, hogy boldoggá tegyem. Az izmos nők viszont taszítanak, mert férfiasnak látom őket. Nem feltétlen ideálom a lépeken látható test, de nem elképzelhetetlen, hogy boldog legyek egy ilyen lánnyal.

Hiába hiszitek, hogy a nagy cici kerek popsival bárkinél bármit elértek, vannak akiknél annyival semmire nem mentek vagy csak egy numerára. Nő az ennél azért jóval több.

2017. aug. 12. 12:44
 7/27 anonim ***** válasza:
48%

ízlés kérdése.

nekem bejön

2017. aug. 12. 12:46
 8/27 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem egy nő teste, hanem egy fejlődésben lévő kislányé...
2017. aug. 12. 12:47
 9/27 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy tinédzserkor elején levő kislány!
2017. aug. 12. 12:50
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha hozzászólhatok nőként...

Az tény, hogy nagyon vékony, bár én is elég nádszál vagyok, de nem látszanak ki a bordáim, hacsak nem húzom be a hasamat.

Biztosan akad nem is egy olyan férfi, akinek így kellenél, ahogy vagy, de az egészséged érdekében tornássz fel magadra pár kilót!

Nagyon tuti alakod lesz utána!

2017. aug. 12. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!