Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, nektek bejön az ilyen alkatú női test?
Ő, sajnos már egészségtelenül sovány.
Gondolom, betegség, önképzavar, vagy anorexia miatt.
Szomorú!
Fotós szempontból eléggé illúzióromboló ez az elkorrodálódott lépcső. Jobb háttér nem volt?
Nőként mondom, bocsi, de ez már egy gebe alak. Bár biztos van, akinek tetszik, de ő pont az a kategória, aki semmit se tett az alakjáért.
Extrém vékony.
Semmi derék, semmi fenék, semmi kerek, ami megfogná a férfiak figyelmét.
Ez az elől deszka, hátul léc stílus.
Ha beleszeretek a lányba és ilyen vékony akkor ilyen vékony. Nem a mellméretébe nem a fenekébe és nem a BMI indexébe szeretek bele. És ha boldoggá akarom tenni a testén keresztül akkor a vékony testén át is megtudom tenni. Ez a test is ugyan úgy beleremeg amikor végigsímítom.
Nem a teste miatt adom a lelkem az övéhez, a teste csak egy terep. Vékony, de számomra nőies, ha a személyébe beleszeretek akkor nekem tökéletes egy ilyen terep, hogy boldoggá tegyem. Az izmos nők viszont taszítanak, mert férfiasnak látom őket. Nem feltétlen ideálom a lépeken látható test, de nem elképzelhetetlen, hogy boldog legyek egy ilyen lánnyal.
Hiába hiszitek, hogy a nagy cici kerek popsival bárkinél bármit elértek, vannak akiknél annyival semmire nem mentek vagy csak egy numerára. Nő az ennél azért jóval több.
Ha hozzászólhatok nőként...
Az tény, hogy nagyon vékony, bár én is elég nádszál vagyok, de nem látszanak ki a bordáim, hacsak nem húzom be a hasamat.
Biztosan akad nem is egy olyan férfi, akinek így kellenél, ahogy vagy, de az egészséged érdekében tornássz fel magadra pár kilót!
Nagyon tuti alakod lesz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!