Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, nektek bejön az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, nektek bejön az ilyen alkatú női test?

Figyelt kérdés

Vagy ez már túl vékony?

[link]

[link]

2017. aug. 12. 12:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
55%

Túl vékony.

De azért az esélye megvan, hogy beleszeretek egy ilyen lányba, és akkor nem fog zavarni, hogy túl vékony.

És hát azért inkább ez, mint egy dagadt úthenger, egy dagadt nő az nem csak simán nem szép, hanem kifejezetten hányingerkeltő, egy dagadtba sose tudnék beleszeretni.

2017. aug. 12. 13:06
 12/27 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy te jól érzed-e magad a bőrödben.

Ha egészséges vagy, tehát nem gyenge az immunrendszered, és nem tapasztalod hátrányát annak, hogy vékony vagy, akkor nem kell megváltoznod.

Nekem is vannak vékony ismerőseim, akik akármennyit ehetnek, mindig nádszálak maradnak. Ettől függetlenül persze állandóan bántják őket, hogy jaj, nincs mellük, meg biztos testkép zavarral küzdenek.

21/L

2017. aug. 12. 13:08
 13/27 Diavolino44 ***** válasza:
0%

Oh a hatos valaszolotol, meg erzekenyult a szivem.. s megkemenyedett a farkam, szoval johetsz konnyiteni rajta cunci. ;)

Jah, vekony.

2017. aug. 12. 13:20
 14/27 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a határon van, ami még jó. Nekem tetszik az ilyen test nagyon szexuálisan. De ennél vékonyabb ne legyen.
2017. aug. 12. 13:53
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten tetszik ez a régi rozsdás lépcső szeretem az elhagyatott helyeket :D

Nő létemre, nekem semmi bajom nincs az ilyen alakattal. Tény,hogy már a vékonyság legalját súrolja...de ez van.

Utálom amikor egyesek megszólják az ilyen vékony lányokat,hogy nincs mit rajta fogni, elől deszka hátul léc stb. gúnyos beszólások. Mi a francért kell más külsejét megszólni. Erről nem tehetünk,hogy milyen a kinézetünk. Van akinek nem,van akinek biztosan bejön ez az alkat is kedves kérdező. A bunkó beszólogatókra legyen az nő akár férfi nem kell figyelni.

2017. aug. 12. 14:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kéne izmosodni, inci-fincit hízni, egy 3-4 kilónyi tömeget felszedni, de inkább izomból mint zsírból. Akkor baromi jó lenne, de már most is nagyon szép.
2017. aug. 12. 14:37
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
De igen, tehetünk a kinézetünkről. A kóros soványságról és a kövérségről is tehet az illető, akár tetszik, akár nem.
2017. aug. 12. 14:37
 18/27 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon is tehetünk a külső kinézetünkért! De sebaj, majd egyszer megérted. :)

A kérdező tette fel a kérdést, hogy mondjanak róla véleményt! Tehát a külső kinézetről, az alakról!

Minden véleményt el kell hogy fogadjon, mind a pozitív, mind a negatív véleményt.

Nagyon egysíkú lehetsz, ha csak mindig a pozitív visszajelzéseket és a pozitív dolgokat fogadod el.

Az élet nemcsak pozitívból áll, hanem negatívból is.

Nemcsak nappal van, hanem éjszaka is van.

2017. aug. 12. 14:43
 19/27 anonim ***** válasza:

A randiztam párszor nemrég egy hasonló alkatú nővel, közelebb volt a 30-hoz, mint a 20-hoz. Szóval egyáltalán nem igaz, hogy ez csak lány lehet, nem nő.

Mellesleg normálisan eszik, mozog is (edzőterem), egyszerűen olyan a genetikája, hogy nem hízik.

Meg is kérdezte, hogy túl vékonynak találom e, de nekem tetszett, nagyon is. Sajnos nem lett folytatás.

2017. aug. 12. 15:02
 20/27 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Márpedig szerintem nem mindenki tehet arról,hogy ennyire vékony...vagy kövér esetleg.

Én nem azt mondom,hogy mindenkinek tetszen ez az alkat. Isten őrizz!

De miért kell bántani valakit amiért ilyen?

El kell fogadni mindenkit úgy amilyen! Véleményt igen mondhatsz,hogy nem tetszik mert vékony. Igen. De azt nem tudom elfogadni ha valaki gúnyolódik...

2017. aug. 12. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!