Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit definiál a szexi kifejezés szerintetek? -Azaz mitől lesz valaki szexi?
Annyiból igazad van, sok embert lehet befolyásolni. Sok embernek, az a szexi, amit ép az aktuális média nyom.
Mivel, engem nem érdekel a média, nekem, más mint a nagy átlagnak.
Ha valaki veszi a fáradtságot, és megnézi az előző évek, vagy századok (szexszimbólumait)láthatja, hogy mostani szemmel, minél régebbi az évszám, annál "érdekesebb, csúnyább,a nő a képen.. van aki már szinte nevetséges a mai ideálhoz képest! Itt olvastam
# 10/11 válaszát, aki tökéletesen leírja a ma belénk plántált ideák megtestesítőjét ;"Rövid szexi haj, szép arc, karcsú termet, mutatós mellek,Nem volt se sminkelve se felszempillázva se hajzuhatag nem omlott utána, körmei rövidek festetlenek."
A nőknél a hosszú haj egy alap feminim jegy, de már a rövidet is elfogadják, "szépként", mert beépült a köztudatba. Egyre inkább azt lehet látni, hogy vagy a nők művisége, vagy az elfiúsodása kezd trendivé válni!
De mindenképpen nagy szerepet kap a forma. A forma trendeket jobbára meleg stílustanácsadó emeli köztudatba. Ha ezt a forma kultúrát követjük, hamarosan az adrogün lesz a szexi!
Már megbocsáss, de a klasszikus szexi mindig a nőies / férfias. Az egy dolog, hogy egy-egy korban a teltebb vagy a vékonyabb, kidekoráltabb vagy kevésbé kidekoráltabb, de alapvetően egy nő attól szexi hogy "igazi" nő benyomását kelti, míg egy férfi egy igazi férfiét.
Az, hogy mi a divat, folyton változik. Azt hiszem, a nyolcvanas éveken volt divat a rövid haj. Most annyira nem is divat. Az androgün megjelenés is akkor volt, a férfi sztárok festették a szemüket, feltupírozták a hajukat, a nők meg levágatták és hatalmas válltömést tettek a blézerekbe. Ahhoz képest most én nem látok olyan nagy tendenciát ebbe az irányba. De tökmindegy, mert mindig változik. Az egyén ízlését azonban ez csak akkor befolyásolja , ha gondolkodás nélkül kiteszi magát a média hatásainak.
Nekem az a szexi, akit annak látok, tartok. Ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy más is annak látja.
Erre példa a barátom. Én, szexinek, vonzónak, kívánatosnak tartom a párom. Ő is az ő párját. Annyira különbözők vagyunk, egymás párjához, ha lehetne is, még bottal sem nyúlnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!