Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek intézetes lánnyal?
A nevelő intézet körül flangál. Mindig egymásra mosolygunk, közös a szimpátia, az biztos.
Fogalmam sincs milyen légkörben élnek, mi van bent. Fogalmam sincs mi történik ott, hogy milyen a mentalitásuk, hogy ami nekem normális, az neki is az-e. Nem tudom. Azt se, hogy ők mit szeretnének az élettől. Bár bele olvastam az internetbe, és állítólag a nagy része oda jut, ahol a sz.rt osztogatják. Nem tudom, hogy elől hagyom egy 500 -ast, vagy egy 1000 -est, akkor lenyúlná-e.
Nem tudom a nevét sem, az se biztos, hogy lenne belőle valami. Azt sem, hogy van-e értelme megismerni. Ettől az egésztől nagyon tartok.
Ti mit gondoltok?
Elég durva környéken nőttem fel, igazából ránézésre meg lehet állapítani, hogy milyen a csaj - én sosem kezdtem olyannal, aki cigizik, ittas, k...ás ruhában van, festi a körmét, haját (főleg ízléstelen, nem természetes színűre, pl. lilára), és durva társasággal mozog.
Az ilyenekkel vigyázni kell, nehogy gyerektartás legyen belőle...
Ha ezek egyike sem jellemző, akkor értelmes a csaj, van önbecsülése, és kezdeni akar valamit az életével - tehát van értelme vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!