Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit kezdenétek egy ilyen fiúval?
Kihasznált, eldobott, megbántott. Most meg újra keres úgy, hogy hetekig egy szót se beszéltünk.
Ír mintha semmi nem történt volna. Ti hogyan reagálnátok erre?
Minimális érzelmeim vannak iránta de tudom, hogy nem helyes. Nem akarom őt. Mit tegyek?
Amíg nem világos neki, hogy nálam ez a helyzet, addig megírnám. Ha újra helyes, még egyszer megírnám, amíg nem látom, hogy most már értenie kell.
Ennyi jár neki.
Egyébként pont ebben a helyzetben vagyok,a lány kihasznált,megalázott és ezért végül szakítottam vele mert az imádnivaló és az elviselhetetlen között váltakozott a viselkedése.Végül elviselhetetlenebb lett mint amilyen imádnivaló tudott lenni.
Erre annyira bepöccent még meg is rágalmazott,rossz hírem keltette és a barátságomat is eldobta,meg is lopott.
Ennek ellenére én vagyok az aki szeretné még mindig megmenteni a barátságot,szeretném ha észhez térne és reálisan értékelné a történteket mielőtt megint belekerül olyan bántalmazó kapcsolatba amikben része volt az elmondása alapján.
Könnyen lehet naív vagyok és az is lehet egy szava sem volt igaz de ebbe a lehetőségbe bele sem merek gondolni mert ha valóban így van akkor messze a leggátlástalanabb ember akivel dolgom volt és tartok tőle nem fogom annyiban hagyni.
Ha nem akarsz tőle semmit miért foglalkozol vele? Egyszerűen ne irj neki vissza,vagy küld el a fenébe,és kész.
Bár azért jó lenne tudni mivel bántott meg,hogy használt ki.
Ignorálás hatékony.
Ha tovább zaklat, akkor tiltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!