Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek intézetes lánnyal?
A nevelő intézet körül flangál. Mindig egymásra mosolygunk, közös a szimpátia, az biztos.
Fogalmam sincs milyen légkörben élnek, mi van bent. Fogalmam sincs mi történik ott, hogy milyen a mentalitásuk, hogy ami nekem normális, az neki is az-e. Nem tudom. Azt se, hogy ők mit szeretnének az élettől. Bár bele olvastam az internetbe, és állítólag a nagy része oda jut, ahol a sz.rt osztogatják. Nem tudom, hogy elől hagyom egy 500 -ast, vagy egy 1000 -est, akkor lenyúlná-e.
Nem tudom a nevét sem, az se biztos, hogy lenne belőle valami. Azt sem, hogy van-e értelme megismerni. Ettől az egésztől nagyon tartok.
Ti mit gondoltok?
nézd, én ismerek pár néhai intézetes csajt.
az egyik 23 éves és már rutin szerűen jár abortuszra, nem olyan rég volt a 3. neki, egy nap alatt lezavarta a dolgot.
egy másik 26 éves, egy évet volt prosti, csávója egyben a stricije is, most már nem csinálja mert HPV-s lett.
még egy van aki drogfüggő volt mikor utoljára 1 éve találkoztam vele, keze lába összevagdosva, ha jól emlékszem most lehet 21 éves.
tény hogy az intézetben nevelkedett lányok nagy része prosti lesz, mivel semmihez nem értenek, bele kerülnek az alvilág vonzásába ahogy kirakják őket az intézetből.
szomorú dolog ez sajnos.
van aki ki tud törni, mert olyan a felfogása, és az élethez való hozzáállása, de legtöbbjük iskola és végzettség nélkül elkallódik.
akkor kezdenék vele, ha látnám hogy értelmes és van esze, akkor bíznék benne, hogy nem lenne belőle az amit fentebb leírtam.
Én ismerek több intézetest ,van aki tényleg lop meg ilyenek. De ismerek sok olyat ,aki dolgos ,tesz azért hogy boldoguljon az életbe.
Nekem egy baratnôm is nevelôintézetes volt ,ràadàsul roma. Soha nem volt vele gond ,dolgos ,tiszta ,rendes és segîtôkész. Adtam neki pl kôlcsön pénzt is,mindig viszaadta.
Sztd azért mert intézetis még nem kell îtélkezni.
De ha igy alsz hozzà ,akkor ink hagyd békén!
N25
Mi folyik ott bent?
Drogozás, egymás baxtatasa, minden szempontból.....
Jól írták előttem, az oda bekerulo lányoknak az élete, jó eséllyel megy durván félre.
Nem mondom, hogy nincsenek ott bent normális emberek, vagy nagyon megjarnad, ha megismerkednel vele.
Arra számíts, hogy szeretethianyos, lelkileg labilis lesz a lány.
Ha nem úgy jönnek össze a dolgok, nehéz lesz levakarnod magadról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!