Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok pukizni a barátotok előtt? :D
Figyelt kérdés
Vagy esetleg véletlenül kiszaladt? vagy szándékosan aztán ezen röhögni? párotok mit szól hozzá?2010. máj. 24. 09:45
11/24 anonim válasza:
Na és az a sok Ferromon parfüm kérdés: "Használ-e?".
12/24 anonim válasza:
na és megérkeztek a tökéletes férfiak is...egyforma emberek vagyunk basszus, ha ti sem vonultok félre amikor pukiztok, mi ugyan mért kellene félrevonuljunk....komolyan mondom ilyen kiábránditó, beképzelt pasikat mint ti, életemben nem láttam....lenne egy kérdésem hozzatok...mi lesz veletek, mondjuk úgy 70 év múlva, amikor olyan betegek lesztek, hogy nem tudtok felkelni az ágyból, és ágytálra szorultok?....akkor majd a párotok remélem ott fog hagyni a saját szarotokba, mert hát úgy-e szerintetek még egy pukizás is kiábránditó?....azt mondják, hogy amikor a nő és a férfi mer a másik előtt pukizni, az a harmonikus kapcsolat....ezeket a 'gerinctelen nő' szövegeket biztosan valami kis p.öcsök irták, akiknek annyi eszük sincs, hogy elfogadják a természetes biológiai folyamatokat...hányingerem van az ilyen kényes, gyerekes bal...któl...húzzátok le magatokat a wc-n légysziiii...
13/24 anonim válasza:
Néha kicsúszik.....hát,Istenem.
De gótikusra fingani egy kéjlakot, talán mégse.
15/24 anonim válasza:
Álmukban azért a csajok is olyat púznak, hogy rettenet...
16/24 anonim válasza:
Én is szoktam a barátom előtt és ez oda vissza, szerintem ha valaki pukizik a másik előtt az azt jelenti hogy nincs egymás előtt titkolni valója tehát teljesen megnyíltak egymás felé ez az én véleményem:)
17/24 anonim válasza:
attól m mi fingunk a barátunk előtt, még nem vagyunk parasztok.... ez egy biológiai folyamat.... tiszta szánalmasak vagytok, ha ki akar jönni ki jön és ha igazán szerelmes vagy fel sem veszed elfogadod.... ennyi.... tisztelet a kivételnek.....
19/24 anonim válasza:
9.57es és 13.00as...na ti is azok a mintaf@szok lehettek....szánalmasak vagytok, az egyszer biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!