Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok pukizni a barátotok előtt? :D
Figyelt kérdés
Vagy esetleg véletlenül kiszaladt? vagy szándékosan aztán ezen röhögni? párotok mit szól hozzá?2010. máj. 24. 09:45
2/24 anonim válasza:
szokott a barátnőm...:) viccesnek fogjuk fel...xP sztem az idióta dolog mikor valaki szégyell ilyesmit csinálni azelőtt akivel együtt csinál mindent
3/24 anonim válasza:
persze, mi úgy vagyunk egymással, mintha már házasok lennénk, büfögök, pukizok előtte, de ő is, ez már megszokott dolog, az elején, még nem akartam előtte, de mondta h ha kiszaladgálok akk meg is sértődik:Đ
4/24 anonim válasza:
A baratom is szokott elottem. Nem szegyen, legalabb nem fajdul meg a hasa, es, ha veletlenul kiszalad, es budosseg lesz, akkor nem kell letagadja.:)
5/24 anonim válasza:
elmegy a wcre.
de aki kicsit is ad magára, az nem dörrent oda a barátja feje elé.
6/24 anonim válasza:
Én állandóan púzok a csajom előtt. Nem ritka a csernobil erejű atomszél sem. Néha röhögünk, aztán sírunk a bűztől. Egyszer a nővérem fingott ki minket a nappaliból.
7/24 anonim válasza:
10.05-ös.
Na arra a koncertre azért befizetnék.
8/24 anonim válasza:
10:08 tessék..
Bölcs Salamon megmondta hangos fingnak nincsen szaga
de amelyik sunyi annak szaga irtózatos, fingjál tehát kisebbeket irgalmatlan büdöseket.
Nekem egyszer a nővérem "pukizott" egy csernobil erejű atomszelet....hát az egész család húzott ki a teraszra...ez a fing bazz, sunyin odakúszott mindenki orrához, elfoglalták a stratégiai fontosságú helyeket és egyszerre lecsapott az egész családra. Basszus, a nőknél ocsmányabbat a világon senki és semmi nem tud undorítóbbat púzni....
9/24 anonim válasza:
Lelki szemeim előtt:
-Szeretsz, drágám?
-Durrrrrrrrrrrrrr!!
10/24 anonim válasza:
Én teljes mértékben egyet értek azzal, hogy amelyik nő fingik a barátja elött, az egy igénytelen tanyasi tenyeres-talpas paraszt, számomra ez k***a kiábránditó,Hál' istenek még ilyen nem volt, mert nem a tanyasi libákra bukok, így bnőm is igy van ezzel a témával... NŐ AZ ADJON MAGÁRA ÉS LEGYEN NŐ!Persze nekik is kell,de illik férre vonulni akkor a társaságból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!