Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, miert kell egybol azt gondolni, hogy miattatok edzek?
nem baj 40-es csak nehogy a baratnod egyszer egy gyurmagyurkaval lepjen felre,aztan majd hazakuldi hozzad megtoltve :)
A sok lany akkor nem tudom miert reszesiti elonybe a kisportolt testet,es most diplomas(akar tobb diplomas) lanyokrol beszelek,akik mellette gyonyoruek is.
Bocsi ,hogy beleszolok. De elég unalmas ez a mâsikat kritizàlom ,leszolom stilus.
Titeket minôsît!
MàrKezd nevetseges lenni amit mûveltek.
Éntôlem pl jôhet akarmekkora kigyurt én vagyok a Jani tipusu pasi ,nem érdekelnek az ilyen pasik.
Mindenkinek màs tetszik!
N25
Felszínesek, Kérdező, na meg annyira körbe vannak rajongva, hogy azt hiszik, ők a világ közepe. Közöld velük nyugodtan, hogy nem.
Az viszont tény, hogy testépítőből rengeteg az agyatlan Down-kóros kretén, ezen az oldalon is olvastam pár elképesztően ostoba példányt, csoda hogy nem cserépbe ültették őket és Substrállal öntözték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!