Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány, akit nagyon kedvelek, igazából az egész életemet eltudnám képzelni vele. Szerintem sok, nagyon fontos dologban hasonlítunk is, az egész életszemléletünk hasonló. Igazság szerint elképzelni sem tudok jobb párt magamnak. Eddig foglalt volt, pár napja tudtam meg, hogy válás közepén van. Láttam rajta, hogy kicsit megviseli. Azóta még aludni sem tudtam, mert még éjjel is azon pörgött az agyam, hogy mit kéne tennem. A köztünk lévő mostani kapcsolat nagyon őszinte és tisztelet alapú, mindketten kölcsönösen tiszteljük egymást és úgy érzem, hogy jól kijövünk. Viszont nem tudom, hogy hogy állna hozzám, ha jelét adnám annak, hogy többet szeretnék. Szívem szerint adnék neki valami jelzést, de nem tudom, hogy mennyire lenne ennek most helye. Nem hiszem, hogy válás közepén bármibe bele akarna vágni, az viszont nagyon rosszul érintene, hogy ha várnék és közben úgy találna párt, hogy én meg sem próbáltam. Ti mit tennétek? A dologhoz az is hozzátartozik, hogy nem vagyok túl jó az ilyesmiben. Gondoltam már arra is, hogy egyszerűen elmondom neki és csak egy esélyt kérek tőle, ha majd készen áll rá, de ez ebben a helyzetben annyira önzően hangzik, inkább támogatnom és segítenem kéne. Az ő lelki világára kellene figyelnem, nem a sajátomra. Teljesen tanácstalan vagyok.2017. aug. 8. 20:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne tökölj, mond meg neki őszintén, mit érzel.
Szerintem azt fogja mondani, hogy most még nem kész egy új kapcsolatra.
De ne légy a lelki szemetes ládája.
Neki kell majd jelentkeznie, ha már kész rá.
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan legyél egy kicsit "önző", bár az szerintem nem önzés, ha kifejezed az érzéseidet, hiszen ehhez jogod van. Megmondod neki, hogy tudod, hogy nem ez a legalkalmasabb pillanat, de már régóta szereted őt, és várni fogsz rá, amíg eldönti, hogy mit is akar. Nyilván támogathatod is őt, csak ne vidd túlzásba, általában ilyenkor szokott lenni az, hogy neked nyafognak, panaszkodnak, aztán meg mikor még jobban beléjük zúgsz, és nem lépsz semmit, mert várod, hogy egy megfelelőbb pillanatban közölhesd a nagy dolgot, akkor hirtelen felbukkan egy másik kandúr az oldalukon, te meg hoppon maradsz. Szép dolog az altruizmus, csak éppen pl. a te lelkivilágoddal ki foglalkozik, ki törődik azzal, hogy míg te vársz az alkalmas pillanatra, ő összejön másvalakivel, holott te a lelkedet is kitetted érte. Szerintem elmondani elmondhatod, hadd tudjon az érzéseidről, aztán majd meglátjátok, hogy hogyan alakul, mindenesetre sok sikert.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a szókincsbővítést is! Következő kérdés: Szerintetek milyen lenne, ha egy levelet írnék és adnám oda neki, hogy olvassa el amíg ott vagyok? Levél lenne jobb vagy a beszéd? Ma nagyon elakartam neki mondani a dolgot, de olyan borzasztóan hülyén éreztem magam, hogy nem sikerült, berezeltem (és ez szánalmas). Sajnos csak 5 nap múlva találkozunk újra (vagy esetleg pénteken), addig össze kell szednem magam...
2017. aug. 9. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!