Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan írjátok főleg pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan írjátok főleg pasik, hogy lemondtatok 30 éves korotokra arról, hogy lesz valakitek (én is sokszor így gondolom)! De felvetődik pár kérdés! Válaszoltok?

Figyelt kérdés

Pl mi lesz öreg korotokban? Ki vigyàz majd ràtok? Ha betrg/rosszúl leszel ki veszi észre? Rak eléd egy tál ételt?

Szüleitekkel közöltétek?? Hogy fogadták? Rokonságban most esküvő szezon van anyukám pl màr azt tervezi, ha mi (ő ) csináljuk mi hogy lesz majd? Emlegetik az unokákat..Tudom nem szülőknek kell párt találni, de azért ez egy vágy ami reális részükről? Nem e féltek, hogy a barátok megnősülnek, gyerekeik lesznek "és többé nem jönnek focizni,ha szól az esti harang?"

2017. aug. 8. 18:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egèsz felvillanyozó válaszok!
2017. aug. 8. 21:46
 12/13 anonim ***** válasza:

"Mi lesz öreg korotokban?" Megtakarításom, amit igény szerint vagy a testvéreim kölykei kapnak meg, vagy egy öregotthon.

"Ki vigyàz majd ràtok?" Ha minden kötél szakad, akkor lsd. előző pont. Amúgy meg ha már vigyázni kéne rám, akkor inkább büszkén eltávozom. Sosincs ínyemre amikor másoktól függök.

"Ha betrg/rosszúl leszel ki veszi észre?" Gondolom aki "vigyáz" rám.

"Rak eléd egy tál ételt?" Mi vagyok én? Kutya? Majd rakok magam elé.

"Szüleitekkel közöltétek??" Jep

"Hogy fogadták?" Hogy fogadták volna? Van még két porontyuk, áthelyeződött a bizodalom rájuk. Nem nagy kunszt.

"Nem e féltek, hogy a barátok megnősülnek, gyerekeik lesznek "és többé nem jönnek focizni,ha szól az esti harang?"" Sosem fociztam. Ugyanakkor a barátaim/barátnőim párjainak nagy része ugyanúgy gamer/szerepjátékos/kiskutyafüle mint barátok/barátnők, így szépen beleolvadtak a társaságba. Annyiban változott az utóbbi időben a közös szabadidős tevékenység, hogy már a gyerekeik választanak játékot. Jó buli.

2017. aug. 8. 23:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyébként meg, ha megnézitek a mai társadalmat, az egész szerkezete megváltozott. Régen a 20 éves hajadonok már vénlánynak számítottak, ma meg akkora individum mindenki, hogy ő dönti el, mikor legyen párja, mikor házasodjon stb. Nem mondom, hogy ez rossz, se hogy jó, csak tény. Efelé tart a világ. A párkapcsolat értéke már korentsem akkora, mint régen. Fölösleges aggódnod, mert 1: nem tudhatod mit hoz az élet számodra,2: más veled egykorúak önként vállalják ezt, és fel vannak háborodva, hogy a XXI. Században miért kérdi őket bárki is az elkötelezettségről.
2017. aug. 10. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!