Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Miért nem válaszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Miért nem válaszoltok a levelekre?

Figyelt kérdés

Többször volt olyan, hogy elkezdtem chatelni egy lánnyal itt a gyikon és egyszer csak nem írt vissza többet. Volt olyan sokszor, hogy ő írt rám, mert szimpatikus volt egy kommentem, azt elkezdtünk csevegni, leírja nekem majdnem az egész életét, meg néhány volt kapcsolatát. Van mikor 2-3 pm-et váltunk, de van amikor néhány napon keresztül beszélgetünk és csak eltűnik.

Lányok válaszát várom! És kort is írjatok.

Köszönöm az építőjellegű válaszokat.

2017. jún. 18. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Unalmas lett veled beszélgetni.
2017. jún. 18. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem kezdeményezek ismerkedést, így ha valaki a hozzászólásom kapcsán rám ír, hogy ismerkedne, figyelmen kívül hagyom, mivel semmi jelét nem adtam annak, hogy én viszont igen.
2017. jún. 18. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Én akkor szoktam "eltűnni", mikor egy adott témáról beszélgetünk és egyszer csak elkezd az illető vájkálni az életemben. Megírom neki, hogy én nem ismerkedni szeretnék itt és maradjunk a tárgyálni, de akkor se fejezi be és erőlteti az ismerkedést.
2017. jún. 18. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor tiltok, ha elkezdenek pszichoanalizálni. Valamiért rendkívül gyakran fordul elő, hogy meg akarják nekem mondani, miért vagyok milyen, és mit miért teszek. Az ilyenek túl sokat hisznek magukról, lenézőek.
2017. jún. 18. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a kedvencem, hogy ha nem mondom el, hogy van barátom, akkor amikor nyomulni kezd és elmondom, azért leszek r..., mert eddig hülyítettem, ha viszont rögtön elmondom, akkor azért, mert jajj hát miért értem félre ő nem akar semmi olyasmit (ja, persze, biztos nem azért írt :D ).

Szóval, kedves férfiak, kérdés a kérdésben:

Áruljátok már el, ha írtok, mikor kell nektek szólni, hogy van barátunk, nem akarunk ismerkedni, hogy ne legyünk ribizlik?

2017. jún. 18. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy milyen dolog már az, ha valaki úgy kezdi a beszélgetést, hogy ismerkedünk? :D Vagy kialakul a beszélgetés vagy nem. Úgy hogy nem látja, nem ismeri egyik a másikat elég valószínűtlen a siker. Én ezért tettem le az online társkeresőkről is.
2017. jún. 18. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
# 5 De te most nem attól leszel ribizli mert valami idióta azt mondja rád. Nyugodtan lehet közölni a másikkal, hogy nem szeretnél semmit tőle. Kész, ennyi. Kit érdekel, hogy mit mond utána? Ne legyél bunkó random emberekkel, néhány idióta miatt!
2017. jún. 18. 16:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, én férfiak részéről tapasztalom ugyanezt. ők kezdeményeznek, valameddig beszélgetünk, van, hogy én érzem úgy, hogy kimerítettük a témát, és finoman elkezdek elköszöngetni de nem veszi az adást (jobb estben veszi, puszi az ilyennek, ez kellemes) de van olyan, hogy tök jól beszélgetünk és eltűnik. Mondjuk ez főleg olyankor amikor kiderül, hogy nem vágyom kötetlen szexuális kapcsolatra jelenleg. De azért elköszönhetne legalább. Én el szoktam.
2017. jún. 18. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy te rossz, csak van nálad jobb is ezért leépítenek
2017. aug. 10. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!