Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belekezdenél olyan kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belekezdenél olyan kapcsolatba, ahol csak 2-3 hetente tudnál találkozni a pároddal?

Figyelt kérdés
És ez legalább 2 évig így menne.

2017. aug. 7. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mi 3 évig voltunk távkapcsolatban a párommal és olyan távol voltunk, hogy csak repülővel tudtunk egymáshoz utazni.

Viszont olyan volt a munkabeosztasom, h 3 hétig folyamatos munka, 1 hét szabad, így szinte havonta taliztunk.

Mondjuk en imadok utazni, így az utazás nem volt terhes számomra.

Most együtt élünk.

2017. aug. 7. 17:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Én bele mrnnék mert nincs más lehetőségem. De ezek szerint nem sok esélyem van rá. :/
2017. aug. 7. 18:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Voltam ilyenben 2 hetente 1x és akkor sem volt mindig idő mindenre, 8 hónapig bírtam.

De soha többet.

2017. aug. 7. 18:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha kínozni akarod magad, akkor hajrá. Amúgy meg voltam ilyenbe, soha többet.
2017. aug. 7. 18:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Ki van csukva.
2017. aug. 7. 18:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, de mi fél év után összeköltöztünk (1000 km) :)

Unokatesómék ellenben két évet kellett így legyenek, mert a munkájuk nem engedte előbn való uccolást (1800km-ről beszélünk).

2017. aug. 8. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi közöttünk 30km-er van. Hétvégén szoktunk találkozni. Néha két hetente. Péntek délután, este megyek hozzá és vasárnap este megyek haza. Már 8 éve és 9 hónapja együtt vagyunk. De a kapcsolatunk ott tart mint az első hónapban. Mindketten a szüleinkkel élünk. Se összeköltözés, se eljegyzés, se esküvő, se gyerek, se semmi. 29/N és 29/F.
2017. aug. 9. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!