Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekezdenél egy kapcsolatba így?
Nekem elég, még egy kapcsolatomat se kezdtem úgy hogy már szerelmes voltam.
Én csak olyanba tudok beleszeretni akit igazán ismerek, az hogy jól érezzük együtt magunkat nekem még kevés.
23/L
Hát ez fogós kérdés. Mert ha meg közben a másik fél fülig szerelmes belé és te 2 hónap után benyögöd, hogy bocsi, nem szeretlek, akkor teljesen padlóra vághatod szegényt. Másrészt jól is elsülhet a dolog és akkor happy end. Szóval mérlegelni kéne. Ha úgy érzed, hogy tudnál vonzódni hozzá és jól kijöttök, akkor próbáld meg. De ha nem menne, akkor inkább ne. Mindkettőtöknek jobb, ha inkább nem.
Ezt neked kell érezni.
Ha még szerelem nem is, de a vonzódás megvan a másik felé, akkor igen. Ha viszont nincs semmi olyan érzelem, akkor annak nem biztos, hogy értelme van, max barátság még kisülhet belőle.
Voltam ilyen helyzetben és mikor úgy éreztem már, hogy a másik féllel ez nem fair, még ha jókat beszélgettünk is, akkor inkább megmondtam, hogy legyen vége.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!