Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok magamnak szexpartnert?
Már elegem van abból, hogy folyton a csajokat hajkurásszam, siker nélkül (még soha nem is csókolóztam), ráadásul közben a szexre is egyre jobban vágyok... ezért akarok egy olyan csajt keresni, akivel lefeküdhetek (nem úgy, hogy részegen megdöntöm, mert annyira kivan, hanem normálisan szexelni), lehetőleg nem olyan, akinek fizetni kell (neten egy rakat ilyen hirdeti magát)
de nem tudom hol keressem.... javaslatok? élőben és neten is szeretnék lehetőségeket érdeklődni
16/f (igen, tudom, ez után jönni fognak az engem elítélő kommentek, de már döntöttem...)
Igen interneten szerintem se, azt felejtsd is el. Ha kényszerítenek akkor se.
Inkább lány barátaiddal kéne ilyesmiről beszélgetni, vagy a majd jövendőbeli lány barátokkal.
21/F: 17évesen vesztettem el az első komolyabb kapcsolatban.
3évet voltam együtt a lánnyal.
-persze előtte is voltak bnőim de azok mind ilyen 1-3-5 hónapig tartottak és ugyebár nem volt semmi-
... de nem bántam meg. Legalább olyasvalakivel vesztettem el akit szerettem tiszta szívemből. Kitudja hogy érezném most magam ha valami tripperes r*banccal vesztettem volna el. Lehet csak 1 alkalom lett volna és akkor cseszhetem a tapasztalataimat. Így viszont a lány férfit faragott belőlem és -habár már vége-, a mai napig hálás vagyok neki ezért... ha ő nincs, az utóbbi félévem se lett volna alkalmi kapcsolatokkal tele. ;) .. szal én azt mondom inkább ne alkalmira pályázz..
lánybarátaim mind messzi laknak és/vagy van pasijuk
osztálytársaim abszolút olyan véleménnyel vannak rólam hogy szerintem még egy randit se akarnak tőlem (vagy éppen a legtöbbjük foglalt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!