Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan, hogy egy átlagos/csúnyácska lány után is futnak tizen?
Mert így kevésbé fáj a visszautasítás. Önvédelmi mechanizmus.
Ha flanelinges Béla odamegy egy átlag feletti lányhoz (aki persze szerinte "semmi különös" meg "átlagos"), aztán kikosarazzák, akkor könnyebb bemesélnie magának, hogy "persze, férfitöbblet van, minden nőre tíz pasi jut, mint azt mondani, hogy hoppá, visszautasítottak, mert nem jöttem be a csajnak.
Társkeresőig még sosem süllyedtem :D
Azt meg végképp nem értem, hogy miért gond, ha a nő olyannal akar összejönni, aki tetszik neki. Nálunk, férfiaknál sem kéne, hogy másképp legyen. Én sem állnék össze mondjuk egy kacsaseggű, narancsbőr-combú, buta, láncdohányos munkakerülő macával, csak azért, hogy legyen kivel dugnom. Sőt, még egy átlagos, de számomra semleges csajjal sem, aki nem mozgat meg bennem valamit. Sem mazochista, sem megalkuvó nem vagyok, hadd keressek már olyan nőt, aki tetszik is nekem.
"A férfitöbbletről és a nők kelendőségéről magad is meggyőződhetsz bármelyik társkereső oldalon. Ha kíváncsi vagy a részletekre, írj rám!
"
AZ csak a társkeresőkön van, mert sok kanos pasi felregisztrál, de esze ágában sincs komoly kapcsolatra. Nagyrészük ráadásul nős vagy kapcsolatban van. Hiába vannak sokan, ha normális alig akad.
Nőkre kevéssé jelelmző, hogy dugási szándékkal regisztráljanak.
azért mert így van? oké te a saját példádat hozod fel, de te csak porszem vagy a sivatagban. amit mondasz az nem az átlag, csak egy egyéni észrevétel.
egyébként pedig kb mindenhol azt látni, hogy az átlagos, nem túl szép lányokat is folyamatosan ostromolják a férfiak.
mondjuk kezd kurvära elkorcsosulni a nők felfogása is (mint ahogy a férfiaké is) egyre inkább el vannak szállva maguktól, magasra teszik a mércét mert média és az álltársadalmi normák ezt kívánják tőlük.
ezért a legtöbb férfinek már nincs kedve a magukat átlag felettinek valló nőknél próbálkozni. hisz általában az ilyen nők már messziről bűzlenek a nagyképűségtől és a flegmaságtól.
így maradnak az egyszerű csajok, ők meg már sajnos ott tartanak hogy kezdenek átesni a ló túloldalára, mert kihasználják azt hogy megtehetik a szelektálást. ha nem is mind a 10 ujjukra jut egy férfi, de maradjunk abban hogy van miből válogatniuk már az átlagosonóknak is.
És az a pár normális is pont semmibe van nézve, mert nem rúg labdába a "jóképű" "menő arcok" mellett akik a "zasszony" meg a 2 szerető mellett még kalandoznak.
*átlagosoknak
"AZ csak a társkeresőkön van, mert sok kanos pasi felregisztrál, de esze ágában sincs komoly kapcsolatra. Nagyrészük ráadásul nős vagy kapcsolatban van. Hiába vannak sokan, ha normális alig akad.
Nőkre kevéssé jelelmző, hogy dugási szándékkal regisztráljanak."
ez így van, viszont a nők nagy része úgy szint nem akar komoly kapcsolatot, sőt semmilyent. csak azért regisztrálnak fel, hogy meglegyen nekik a napi 10-20 levél amiben fényesre polírozzák a kis egojukat.
Szerintem azért hiszik ezt, mert nincs sikerük a nőknél, és ezzel az elmélettel vígasztalják magukat.
A korosztályomban nem egy lány van, aki nagyon szép, mégsem jut minden ujjára pasi, sőt... És nem azért mert annyira rossz természete van, még csak nem is azért, mert elzárkózó lenne ettől a dologtól.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!