Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merem felvállalni?
Meg ismerkedtem egy nálam idősebb férfivel.
Én 23 vagyok , ő 34.
Talalkozgatunk, szexelunk es jól elvagyok vele.
De ő belém szeretett, én is kezdem megszeretni. De nem szerelem, inkább jó érzés hogy valaki ennyire foglalkozik velem.
Titokban tartjuk a dolgot, közeli barátok tudják, pedig sok közös ismerősünk van ( nem rég költöztem ide).
De az eketstilusunk nrm illik össze szerintem.
A másik pedig, hogy nem figyel annyira az oltozkosesere, meg nem is olyan jóképű.
Nem vagyok nagyképű , de én szerintem jobb vagyok nőben mint ő férfiban.
Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Ha szeretném igazán akkor nem zavarnálak ezek a dolgok igaz?
Tudom, hogy felszínesnek tűnök, de szebben nem tudom megfogalmazni.
Több mint 10 évvel idősebb nálad.
Nem is tetszik.
Igénytelen.
Szexelni jártok össze.
Össze sem illetek.
Nos, nem csoda, ha cikinek érzed a dolgot.
Ha felmerül benned, hogy szereted e, nem szereted.
Pont ilyen helyzetben voltam, szűzként összejöttem egy idősebb férfival, egyedül ő tudta elhitetni velem, hogy nem csak szexre kellek neki.
Úgy éreztem valaki engem akar végre, a szüzességem teher volt, hát összejöttem vele és szexeltünk. Pár hónapig bírtam, csak kedveltem és tetszett, hogy fontos vagyok neki.
Nem voltam fontos neki, csak ügyesen játszott, én meg tapasztalat híjján nem ismertem fel a kliséket. Ez később derült ki.
A kapcsolat alatt nem mindig voltam vele szívesen, nem kívántam őt, nem néztem rá szívesen, utcára sem mentem vele szívesen. Az érzésre vágytam csak, hogy valaki végre megöleljen és megsimogasson, persze ezt akkor még nem tudtam, azthittem szeretem, mert kötődtem hozzá a kellemes pillanatok miatt.
Egyszerűsítve, nemrég költöztél oda és ő volt az első, aki hajlandó volt megdugni. Igaz, csúnya, nem passzol semmi, csak a farka.
Mit tehetnél? Tartsd meg ezt a farkat, míg nem jön jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!