Nem merem felvállalni a rendellenességem, de nagyon nyomaszt, és szekálnak is miatta. Mit tehetnék?
A helyzet hogy: a mellem nem nő, egy ritka rendellenesség miatt, így teljesen deszka vagyok, mint egy átlagos 5 éves. Viszont az alakom nagyon jó, és szép az arcom (sminkkel, de az más téma) viszont gyakran próbálnak azzal nyugtatni az emberek hogy pár év múlva nekem lesznek a legjobb melleim,mindenki más ütemben fejlődik, stb. De én tudom, hogy ez nem így van. Barátommal 8 hónapja vagyok együtt, és elfogadta, végülis a testem összességében elég jó. Kevesen tudnak róla, de nem tudom, hogy tűrjem-e tovább az efféle megjegyzéseket, vagy vállaljam fel a rendellenességem? Eléggé szégyellem.
Előre is köszönöm a válaszokat :) 13/L
UI: képet nem küldök senkinek magamról.
Nem hiszem hogy ritka rendellenességed lenne, egyszerűen csak kis melled van és kitaláltad ezt, hogy mindenképpen segítsünk valamit.
13 évesen még nem is vagy nőies, úgyhogy nem értem mi lehet a testedben jó, már bocsánat :D
13 éves, pasija van, és a legnagyobb baja a (nem létező) melle mérete... Gyere le jóisten...
20N
Persze, manapság minden 13 éves érettebb a koránál. :D
Egyébként meg áruldáruld már el, hogy lehet ezt nem felvállalni? :D
Látszatra érettebbek.
Lehet hogy semmi gáz nincs azzal a régi tablettákkal, csupán később nőnek a melleid.
Aktív szexulis élet. Oké de majd ha igazán abba korban leszel, / lesztek, csodálkoztok hogy nem estek teherbe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!